Metro Annunciatie van president Kartoğlu naar Başakşehir

de metro van basaksehire kondigt de president aan
Foto: gemeente Başakşehir

Başakşehir heeft een nieuwe stap gezet om het nieuwe transportcentrum van Istanbul te worden. Vertrekkend vanuit Metrokent, via Başakşehir Çam en Sakura City Hospital HalkalıBurgemeester Başakşehir Yasin Kartoğlu gaf het goede nieuws van het nieuwe metroproject dat zal worden aangesloten op de metrolijn van de luchthaven van Istanbul.


Een andere gigantische investering in het spoorwegsysteem komt naar Başakşehir. Eerder Halkalı- Het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur, dat begon te werken aan de metro tussen de luchthaven van Istanbul, begon met de bouw van een metro tussen Metrokent en Kayaşehir om Başakşehir Çam en het Sakura City Hospital op deze lijn te integreren.

Er zullen 4 stations zijn ...

De metrolijn loopt door Metropolitan, Onurkent, Başakşehir Çam en Sakura City Hospital en de 15e regio Kayaşehir in het stadscentrum van Kayaşehir. Halkalı-Het wordt aangesloten op de metrolijn van de luchthaven van Istanbul.

Toen de IMM dat niet deed, betrad het ministerie het circuit

Burgemeester Başakşehir Yasin Kartoğlu, die het Metrokent-Kayaşehir-metroproject bij de 15e halte van Kayaşehir onderzocht, legde de details van het project uit. Hij herinnerde eraan dat de Istanbul Metropolitan Municipality dit project is begonnen, dat hij later stopte en niet schriftelijk kon doen. Burgemeester Kartoğlu, die zei dat het ministerie van Transport en Infrastructuur op verzoek van de burgers de opdracht had gekregen, verklaarde dat deze metrolijn door het ministerie zal worden aangelegd, evenals de wegen rond Başakşehir Çam en het Sakura City Hospital.

Metro naar de hoofdstad van gezondheid binnenkort

Burgemeester Başakşehir Yasin Kartoğlu gaf ook informatie over de bouwtijd van de metro. Hij zei dat het project, waarvan de haltes Başakşehir Metrokent, Onurkent, Başakşehir Çam en Sakura City Hospital, Kayaşehir 15th District en Kayaşehir City Square, 18 maanden duurt. 'We zullen deze metro samen met u, onze waardevolle buren, 18 maanden later gebruiken', zei hij.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen