De helft van de 1100 kilometer lange weg in Samsun is voltooid

De helft van de beoogde kilometerweg in Samsun is voltooid
De helft van de beoogde kilometerweg in Samsun is voltooid

Burgemeester Mustafa Demir van de Samsun Metropolitan Municipality zei dat het 2020 kilometer lange deel van de 1100 kilometer lange wegenbouw die voor 555 is bepaald, is voltooid.


Samsun Metropolitan Municipality, gaan de 2020 kilometer lange wegenbouwwerkzaamheden die zijn opgenomen in het investeringsprogramma voor 100 op volle snelheid door. 17 kilometer wegenbouwwerkzaamheden in 555 districten zijn uitgevoerd door de teams van het Department of Science. Burgemeester Mustafa Demir, burgemeester van de Metropolitan Municipality, verklaarde dat de teams dag en nacht werken om te zorgen voor comfortabel en veilig vervoer in Samsun, en verklaarde dat ze Samsun binnen 3 jaar naar een goed niveau zullen brengen met zijn infrastructuur, lijnen, verlichting en kwaliteit.

Burgemeester Mustafa Demir onderstreepte dat ze de 1100 kilometer lange weg die ze voor dit jaar hebben aangelegd, hebben gehalveerd: “We houden onze doelen altijd hoog bij wegwerkzaamheden. We hebben de weg van 555 kilometer tot nu toe voltooid. Bij het aanleggen van deze wegen hebben we niet alleen de infrastructuurwerken gedaan en het materiaal erop gestort, maar ook de verbredingswerken op smalle wegen om de passages van voertuigen te vergemakkelijken ”. Burgemeester Demir herinnert eraan dat ze 2020 kilometer mikken in het investeringsprogramma voor 1100 en zei: "We hebben dit doel vanaf vandaag gehalveerd" en zei: "Onze teams blijven elke dag toegewijd werken als de weersomstandigheden gunstig zijn. Met verlof van Allah zullen we ons doel tegen het einde van 2020 hebben bereikt. "



babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen