TEİAŞ algemeen directoraat voor het werven van 150 technici met de status van vaste werknemer

09.08.2009 elektronische technici (elektronische, communicatiesystemen, automatiseringssystemen van middelbare scholen en gelijkwaardige scholen) in overeenstemming met de bepalingen van de "Regeling inzake procedures en principes voor tewerkstelling bij openbare instellingen en organisaties" gepubliceerd in het staatsblad van 27314 en genummerd 19 om te worden ingezet in de provinciale organisatie van het directoraat-generaal van TEİAŞ. afdelingen) en 131 elektrotechnici (afgestudeerden van elektrotechniek, elektrische installatie en paneelinstallateur, hoogspanningssystemen, industriële onderhouds- en reparatieafdelingen van middelbare scholen en gelijkwaardige scholen) De provincies waar het aan te werven personeel en het aantal aan te werven personeel worden gegeven in de onderstaande link.


TOEPASSING

Kandidaten van wie de voorwaarden voldoen aan de vereisten van het verzoek, binnen 5 dagen na de aankondigingsdatum (tussen 24-28.08.2020) van de provinciale directoraten / servicecentra van İŞKUR, of https://esube.iskur.gov.tr Ze kunnen solliciteren op de link "Werkzoekende" op het internetadres door in te loggen met hun TR ID-nummer en wachtwoord.

VEREISTEN VOOR TOEPASSING

Vereisten voor kandidaten zullen worden aangekondigd in İşkur-vacatures en op de website van het bedrijf (www.teias.gov.tr).

HET BEPALEN VAN DE KANDIDATEN OM HET MONDELING EXAMEN TE AFNEMEN

Op de hoogte gebracht door İŞKUR aan ons bedrijf;

  • Vier (4) keer het aantal vacatures, gebaseerd op de lijst van alle sollicitanten die voldoen aan de vereisten van het verzoek.
  • Vier (4) keer het aantal vacatures zal worden bepaald door loting voor de notaris, op basis van de lijsten waarop alle kandidaten met voorrangsrecht zijn opgenomen, en deze kandidaten zullen worden uitgenodigd voor het mondeling examen.

De loting zal plaatsvinden in aanwezigheid van een notaris op de dag, het tijdstip en het adres vermeld in de vacature.

Alle informatie over het wervingsproces is beschikbaar op de website van ons bedrijf (www.teias.gov.t is) Zal worden aangekondigd in de sectie "aankondigingen".

De sollicitaties van kandidaten die later niet in staat blijken te zijn om aan de vraagvereisten te voldoen, kunnen in elke fase van het loterij-, examen- en benoemingsproces worden beëindigd.

Voor details van advertentie KLIK HIERbabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen