Dankzij thermische batterijen geproduceerd door nationale faciliteiten, bleef 91 miljoen dollar in het land

miljoen dollar bleef in het land dankzij nationale thermische batterijen
Foto: Ministerie van Industrie en Technologie

Minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank, met name de belangrijkste krachtbron in de raket, de luchtvaartindustrie wordt ook geproduceerd door nationale noodsituaties vanwege de mogelijkheid van thermische batterijen die worden gebruikt als back-up stroombronnen, kondigde aan dat $ 91 miljoen overblijft in Turkije. Minister Varank merkt op dat 38 thermische batterijen met verschillende technische specificaties volgens internationale normen worden geproduceerd: “Onze afhankelijkheid van thermische batterijen in het buitenland is volledig verdwenen. Na Duitsland ontvingen we een pre-order uit een EU-land. We zijn bezig met het ondertekenen van een belangrijk contract. ”

Afschrikkende kracht


Turkije in de strijd tegen het terrorisme in het buitenland, terwijl het Irak, Syrië, Libië en de rechten in de warmere regio's zoals het oostelijke Middellandse Zeegebied effectief uitvoert, aarzelt niet om zijn belangen te beschermen. lokale en nationale technologie vergroot ook de afschrikwekkende kracht van de Turkse defensie-industrie in Turkije met soldaten in het veld met een multiplicatoreffect.

STRATEGISCHE TECHNOLOGIE

Thermische technologie is een technologie die niet erg belangrijk is in de defensie-industrie, maar wel van strategisch belang is. Thermische batterijen, die kunnen worden gebruikt als de belangrijkste stroombron in veel producten van de defensie-industrie, worden geproduceerd door een paar landen in de wereld.

ENKELE FABRIKANT SAGE

De enige Turkse batterijontwikkelaar en fabrikant van TUBITAK Defense Industry Research and Development Institute (SAGE) in Turkije, deze cruciale O & O-producten om alle processen te ontwerpen voor de productie van allerlei soorten tests als geheel.

250 ONTWERPEN GEMAAKT

Minister Varank verklaarde dat TÜBİTAK SAGE in 2002 is begonnen met de ontwikkeling van thermische batterijtechnologie en zei: “Tot nu toe zijn er ongeveer 250 thermische batterijen ontworpen met verschillende technische kenmerken. 38 hiervan zijn geproduceerd en gekwalificeerd in overeenstemming met internationale militaire normen. ” zei.

HET WORDT GEBRUIKT IN ANDERE SYSTEMEN

Minister Varank onderstreepte dat de geproduceerde thermische batterijen worden gebruikt in nationale systemen die zijn ontwikkeld door andere defensie-industrieorganisaties en de burgerluchtvaartsector, evenals in de systemen die zijn ontwikkeld door TÜBİTAK SAGE: "De buitenlandse afhankelijkheid van thermische batterijen in de Turkse defensie-industrie is volledig verdwenen met de thermische batterijen die zijn ontwikkeld in SAGE." hij sprak.

BELANGRIJK EXPORTPOTENTIEEL

Varank legde uit dat SAGE sinds 2012 thermische batterijen naar veel verschillende landen exporteert en legde uit dat SAGE zei: “Deze landen zijn onder meer Duitsland, Oekraïne, Brazilië en Saoedi-Arabië. De thermische batterij heeft een groot exportpotentieel. We hebben zelfs onlangs een pre-order ontvangen uit een EU-land na Duitsland. We staan ​​op het punt een belangrijk contract te ondertekenen. Het is erg belangrijk dat we ons onderscheiden van onze sterke concurrenten en deze pre-order ontvangen. ” zei.

INFORMATIE GAAT NIET IN HET BUITENLAND

Varank merkte op dat SAGE thermische batterijen heeft ontwikkeld en geproduceerd en dat er nog ongeveer 91 miljoen dollar over is in het land. “Het economische deel van het werk is natuurlijk belangrijk, maar aan de andere kant kunnen we het veiligheidsaspect niet negeren. Met deze producties hebben we ook voorkomen dat de strategische informatie over de verdediging van het land naar het buitenland ging. ” hij sprak.

ELEKTRISCHE ENERGIEPRODUCTEN

Thermische batterij is een type batterij dat elektrische energie genereert met het principe van het starten van elektrochemische reacties door de ionengeleiding tussen de anode en kathode te creëren, nadat de elektrolyt is gesmolten tot 650 ° C.

WEGWERPEN

Wegwerp thermische batterijen; raketten, geleide kits, geleide artilleriemunitie, lanceersystemen voor vliegtuigstoelen, noodsystemen voor gevechtsvliegtuigen, toepassingen voor de burgerluchtvaart, pluggen en akoestische mengers.

WAAR WORDT HET GEBRUIKT?

Thermische batterijen nemen deel aan nationale systemen die zijn ontwikkeld door SAGE, Sensitive Guidance Kits (HGK Family), Wing Guided Kits, Navigation Missiles (SOM Family) en Air-Air Missiles (Gökdoğan and Bozdoğan) en andere Turkse defensie-industrieorganisaties.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen