Çambaşı-voorzieningen die zich voorbereiden op het skiseizoen

cambasi-faciliteiten bereiden zich voor op het skiseizoen
cambasi-faciliteiten bereiden zich voor op het skiseizoen

Turkije's Çambaşı de zee, een van de dichtstbijzijnde skigebieden Skicentrum, bereidt zich voor op het skiseizoen 2020-2021.


De faciliteiten in het skicentrum Çambaşı, gelegen bij de gemeente Ordu op 2.000 decares land op een hoogte van 650 en 52 kilometer van het stadscentrum, maken zich op voor het winterseizoen.

De bungalows, die vorig jaar een groot succes waren, worden gerenoveerd met de restaurants, cafés, buffetten waar snacks kunnen worden geserveerd, ski- en sledekamers.

ORBEL General Manager Muhammed Günaydın, die informatie gaf over de activiteiten zoals het verhogen van het aantal start- en landingsbanen van 4 vorig jaar naar 15, bebossing van de startbanen, onderhoud van stoeltjesliften, inrichting van de ontmoetingsruimte, zei dat ze de faciliteiten voorbereiden op de nieuwe periode.

Goedemorgen: “Onze faciliteiten trokken vorig jaar veel aandacht en de bouw van een 5-sterrenhotel ernaast vergrootte de aantrekkingskracht. We maken ook nieuwe afspraken in onze faciliteiten om aan de toenemende vraag te voldoen. Allereerst zijn we bezig met verbeteringswerken in bungalows. We breiden ook het gebied van sociale versterking uit. Het parkeerterrein wordt vergroot door een gedeeltelijke afsluiting van de beekbedding voor de faciliteit. Terwijl het oppervlaktewater wordt gesaneerd, voeren we ook landscaping uit. Op alle skipistes wordt kiemwerk verricht. Kortom, we creëren een faciliteit voor lokale, nationale en internationale skiërs ”.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen