Binnenlandse auto's TOGG Toenemende interesse in de informatiedal in Kocaeli

binnenlandse auto zet interesse in togg bilisimvallei aan
Foto: Ministerie van Industrie en Technologie

De positionering van de IT-vallei in Kocaeli, de auto van Turkije, ontsnapte niet aan de aandacht van de wereldberoemde autogigant. Het aantal bedrijven dat mee wil doen aan de vallei is sinds de introductie in december met 50 procent gestegen. Minister van Industrie en Technologie Mustafa Varank verklaarde dat de vallei een aantrekkingspunt voor de auto-industrie is geworden en zei: “EDAG, dat een belangrijke positie in de auto-industrie heeft, nam zijn plaats in de vallei in. Opnieuw werd er een contract getekend met FEV, een van de internationale bedrijven. ” zei.

HET VALLEI VERPLAATST


De Automobile Enterprise Group (TOGG) van Turkije, gebaseerd op de fabriek in Bursa Gemlik, maakte in juli 2019 een presentatie aan het einde van de eerste die werd gegooid door een lokale en nationale auto, die werd verlevendigd op het hoofdkantoor van de Informatics Valley.

ECOSYSTEEM CREËERT

In Kocaeli, waar de vallei zich bevindt, en in Bursa, waar de fabriek is gevestigd, begon zich een ecosysteem te vormen dat verband hield met elektrische en autonome voertuigen. Internationale technologiebedrijven, een van de stakeholders van TOGG of die willen deelnemen aan productieprocessen, kwamen naar Bilisim Vadisi en openden hun kantoren één voor één.

DE LEVERINGSINDUSTRIE KOMT

Minister van Industrie en Technologie, Mustafa Varank, verklaarde dat ze Europa in het laatste kwartaal van 2022 van de band willen verwijderen voor het eerste elektrische en enige SUV-model: "We zullen bijdragen aan de transformatie van de toeleveringsindustrie in ons land door een elektrische en verbonden mobiliteit te implementeren die het milieu niet vervuilt." zei.

HET AANTAL BEDRIJVEN IS VERHOGEN TOT 112

De ministers herinnerden eraan dat de IT-vallei van de Turkse Varank-auto de technologische basis is: "Sinds december vorig jaar introduceerde het bedrijf de display-tool aan de voorkant, waarbij de vallei met 50 procent toeneemt in applicaties. Het aantal ingezeten bedrijven is gestegen van 79 naar 112. Deze plaats is een trekpleister geworden voor internationale technologiebedrijven die de auto-industrie bedienen. EDAG, dat een belangrijke positie heeft in de auto-industrie, nam zijn plaats in de vallei in. Opnieuw werd er een contract getekend met FEV, een van de internationale bedrijven. ” zei.

100 MILJOEN LIRA FONDS WORDT GEVESTIGD

Minister Varank merkte op dat ze van de Valley of Informatics een centrum voor op technologie gebaseerd ondernemerschap willen maken: “We zijn begonnen met de oprichting van een Venture Capital Investment Fund van 100 miljoen lira voor dit doel. Met dit fonds willen we projecten evalueren op het gebied van transport, communicatie, internet of things, financiën, cybersecurity, robotica en automatisering. ” hij sprak.

WERELD BEROEMDE BEDRIJVEN

EDAG, een internationaal ingenieursbureau, biedt engineeringdiensten aan voor autofabrikanten en technologisch geavanceerde autoleveranciers. Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk van ongeveer 60 kantoren in 's werelds toonaangevende autocentra. FEV, een van de belangrijke spelers in de wereldwijde auto-industrie, voert ook studies uit naar motoren, aandrijflijn en voertuigtechniek. Het biedt geavanceerde engineeringdiensten op het gebied van ontwerp, simulatie, software, kalibratie, elektrische en slimme voertuigsystemen en onderwijs.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen