Best Employer Award Otokar Turkije

beste werkgever kent nieuwe luxe touringcars toe aan turkiyenin
Foto: Hibya

Turkije's toonaangevende auto- en defensie-industriebedrijf Otokar, 's werelds toonaangevende adviesbureau op het gebied van human resources en management, uitgevoerd door Kincentric "Kincentric Best Employers 2019" onder onderzoek naar de prijs "Turkey's Best Employer". Otokar, met 32 ​​bedrijven uit verschillende sectoren, "Turkije's beste werkgevers", een van de drie autobedrijven in de lijst, terwijl de beursgenoteerde bedrijven de enige defensie-industrie waren.


Koc Group-bedrijf Otokar, human resources en managementadvies op het gebied van 's werelds toonaangevende bedrijven in de 13e van dit jaar door Kincentric uitgevoerd vanaf "Kincentric Best Employers 2019" in het kader van het onderzoek, "Turkije's Best Employer" -prijs. beoordelingen gemaakt door werknemers binnen het bedrijf op een in het licht opgestelde lijst, die werknemers de beste werkomgeving en werkervaring biedt van 32 bedrijven, "Turkije's beste werkgever" verdiende het te zijn.

In het onderzoek werden bedrijven beoordeeld in drie categorieën: "Connected Leaders", "Agility" en "Talent Focus". Otokar, de lijst van "Beste werkgevers van Turkije", is gevestigd in een van de drie autobedrijven, terwijl het recht op ontvangst op de lijst het enige bedrijf in de defensie-industrie was.

Over Otokar's selectie van de beste werkgever zei Serdar Görgüç, Otokar General Manager: “Sinds de dag dat we zijn opgericht, zetten we belangrijke stappen om een ​​bedrijf te worden waar wederzijds vertrouwen en respect dominant zijn, en participatie en diversiteitswaarde. Het creëert allerlei kansen voor de ontwikkeling van onze medewerkers; door een trotse werkomgeving te creëren, ondersteunen we hen onder alle omstandigheden om hun potentieel te onthullen. Als familie van Otokar zijn we er trots op dat we tot de beste werkgevers behoren als gevolg van onze inspanningen op het gebied van human resources. ”

Hibya News Agencybabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen