Forensische geneeskunde-instelling om 60 personeelsleden te rekruteren

Forensische geneeskunde-instelling om 60 personeelsleden te rekruteren
Forensische geneeskunde-instelling om 60 personeelsleden te rekruteren

Van het Forensic Medicine Institute van het ministerie van Justitie


1) Om in dienst te zijn bij de centrale en provinciale organisaties van het Instituut voor Forensische Geneeskunde, in overeenstemming met artikel 657 / A van de Ambtenarenwet nr. 4;

Er zal personeel worden aangeworven voor 1 datavoorbereiding en controle-operators, 24 chemici, 4 laboranten, 9 gezondheidstechnici, 18 technici en 3 chef-koks, wiens locatie, titel en kwalificaties worden gespecificeerd in bijlage-2, op basis van de resultaten van het mondeling examen dat wordt afgenomen door het Forensic Medicine Institute.

2) Kandidaten die de KPSS 2018 hebben ingevoerd en ten minste 70 punten hebben gescoord van het type score dat vereist is voor het personeel, kunnen zich aanmelden voor de mondelinge examens die worden afgenomen door het voorzitterschap van het Forensic Medicine Institute. Degenen die een aanvraag indienen, moeten voldoen aan de voorwaarden vermeld in het 5e en 6e artikel van de Regeling onderzoek, benoeming en overdracht van ambtenaren van het Ministerie van Justitie en de voorwaarden die zijn vermeld in het 4e artikel van deze aankondiging.

3) Kandidaten tot 10 keer het aantal aangekondigde posities voor elk personeelslid worden uitgenodigd voor de mondelinge examens, beginnend met de hoogste score, gebaseerd op de punten behaald in het centrale examen.

4) Degenen die een aanvraag indienen, moeten voldoen aan de volgende algemene en bijzondere voorwaarden die zijn gespecificeerd in bijlage-1.

Algemene voorwaarden:

a) een staatsburger zijn van de Republiek Turkije,

b) Om te voldoen aan de leeftijdsvereisten gespecificeerd in artikel 18 van wet nr. 2020 op 657 september 40, de uiterste datum voor aanmelding, en niet om 35 jaar te zijn vanaf de eerste dag van januari van het jaar waarin het centraal examen wordt afgenomen. (Degenen die op en na 01 januari 1983 zijn geboren, kunnen zich aanmelden.)

c) Geen interesse hebben in militaire dienst of de leeftijd van militaire dienst niet hebben bereikt, actieve militaire dienst hebben vervuld of zijn uitgesteld of overgebracht naar de reserveklasse,

ç) niet te worden veroordeeld voor de misdaden vermeld in de gewijzigde 657/48-A / 1-clausule van wet nr. 5,

d) Onverminderd de bepalingen van artikel 657 van wet nr. 53, geen geestesziekte hebben die hem zou kunnen beletten zijn plicht continu uit te voeren,

e) niet worden beroofd van openbare rechten,

f) Het hebben van de onderwijskwalificatie die vereist is voor het aan te stellen personeel vanaf de deadline voor aanmelding.

5) Plaats van toepassing en methode:

Aanvragen door het Forensic Medicine Institute http://www.atk.gov.tr zal worden gemaakt op de officiële website op adres. Er worden geen documenten per post of andere communicatiekanalen verzonden nadat de aanvraag op de website is ingediend. Kandidaten dienen het pdf- of afbeeldingsformaat van deze documenten bij de hand te hebben, aangezien de foto en het KPSS-resultatendocument en het diploma of tijdelijk afstudeerdocument tijdens de aanvraag in het systeem moeten worden geüpload. Het registratienummer van de sollicitatie wordt automatisch door het systeem gegeven aan de kandidaten die het sollicitatieproces naar behoren voltooien.

6) Toepassingsdata:

Inschrijvingen starten op maandag 7 september 2020 om 10.00 uur en eindigen op vrijdag 18 september 2020 om 17.00 uur.

7) Beoordeling van aanvragen:

Afhankelijk van het opleidingsniveau van de kandidaten die zich hebben aangemeld en van wie de aanvragen zijn geaccepteerd, wordt de rangschikking bepaald op basis van de laagste score, beginnend bij de hoogste score op basis van de KPSS P3- en KPSS P93-scores. Als gevolg van deze rangschikking heeft de kandidaat die 10 keer hoger scoort dan het aangekondigde personeelsbestand het recht om het mondeling examen af ​​te leggen.

De sollicitaties van de kandidaten die valse verklaringen hebben afgelegd of ontbrekende documenten hebben ingediend tijdens de sollicitatie en procedures, worden niet geaccepteerd en zullen worden geannuleerd, zelfs als hun benoemingen zijn gemaakt. Volgens de algemene bepalingen zullen in deze situatie juridische stappen worden ondernomen tegen de kandidaten.

De uitslag van aanmelding en tentamen wordt gepubliceerd op de website van het Forensic Medicine Institute. Aangezien de te publiceren aankondigingen, aankondigingen en informatie in de vorm van een kennisgeving zullen plaatsvinden, zal er geen aanvullende kennisgeving aan de kandidaten worden gedaan.

8) Plaats, datum en tijd van mondeling examen:

Mondelinge examens voor alle aangekondigde personeelsleden zullen worden afgenomen op het hoofdkantoor van het Forensic Medicine Institute in Bahçelievler, Istanbul, en de mondelinge examendata worden later bekendgemaakt.

Voor details van advertentie KLIK HIERbabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen