Aanvullende circulaire over maatregelen van Kovid-19 door het ministerie van Binnenlandse Zaken

aanvullende circulaire uit maatregelen van de raad op het ministerie van binnenlandse zaken
Foto: Pixabay
Aan de 81 provinciale gouverneurs van het ministerie van Binnenlandse Zaken Voorzorgsmaatregelen covid19 Er is een aanvullende circulaire over het onderwerp verzonden. In de circulaire staan ​​de aanbevelingen van het Ministerie van Volksgezondheid en de Wetenschappelijke Raad van Coronavirus, om het risico van de Covid-19-uitbraak in termen van volksgezondheid en openbare orde te beheersen, sociaal isolement te waarborgen, fysieke afstand te bewaren en de verspreiding ervan te beheersen, meneer de president. Er werd aan herinnerd dat veel voorzorgsbesluiten werden genomen in overeenstemming met de instructies van Recep Tayyip Erdoğan en dat deze in de praktijk werden gebracht.
Er werd gesteld dat het van essentieel belang is om aan de maatregelen te voldoen om de strijd tegen de coronavirusepidemie tijdens de gecontroleerde sociale levensperiode effectief te ondersteunen. In de huidige fase is erop gewezen dat processen van vroegtijdige opsporing, woningisolatie en thuisbehandeling naar voren zijn gekomen en een nieuwe periode is aangebroken waarin de te nemen maatregelen worden vormgegeven volgens deze prioriteiten. Benadrukt werd dat de principes van begeleiding, overreding en afschrikking belangrijk werden in de activiteiten die in deze nieuwe periode moeten worden uitgevoerd.
In overeenstemming met het gecontroleerde sociale levensproces, door de gouverneurs / districtsadministraties in overeenstemming met de regels van reiniging, masker en fysieke afstand, die de basisprincipes zijn van de bestrijding van de epidemie; behalve in gevallen waarin de ziekte ernstig is; Er zullen maatregelen worden genomen om monsters te nemen van mensen met wie ze thuis in contact komen met de symptomen van de ziekte, om de isolatieprocessen in hun huizen te bewaken, om ze thuis te behandelen en om de auto- en personeelsondersteuning onmiddellijk te verlenen aan de gezondheidsafdelingen.

Personen die onderworpen zijn aan isolatie zullen onder toezicht staan

De informatie van de personen die thuis worden geïsoleerd, wordt verkregen bij de provinciale gezondheidsdirecties en wordt opgevolgd door de gouverneur / districtsgouverneur en wetshandhavingseenheden of zij binnen de eerste 7 dagen aan de isolatievereisten voldoen en deze mensen zullen regelmatig worden geïnspecteerd.

Opvullingsstudies Er zullen vervolgraden worden opgericht onder het vice-voorzitterschap en de districtsgouverneurs

Geleid door vice-gouverneurs in provincies en districtsgouverneurs in districten Fililim Studies Vervolgcommissies Om gecreëerd te worden. Door deze instellingen zal de verandering in het aantal patiënten, intramurale patiënten, ernstige patiënten en isolerende personen één-op-één worden opgevolgd en zullen de vertegenwoordigers van de gezondheids-, wetshandhavings- en andere geschikte eenheden elke dag om 16:00 uur worden ontmoet. Om de te nemen maatregelen te bepalen en de contacten van de patiënt, intramurale, serieuze patiënt en de geïsoleerde persoon te bereiken, worden de teams waar nodig ondersteund door muhtars, leraren en imams in wetshandhavingseenheden en dorpen / buurten, en worden ze geïsoleerd gehouden.
Om de ziekte in de vroege periode op te sporen en het isolatieproces te starten, zullen onze burgers worden geïnformeerd over het aanvragen bij gezondheidsinstellingen zodra ze de eerste symptomen voelen.

Reiniging, masker, nadruk op afstand


In persberichten, toespraken en berichten op andere communicatieplatforms wordt de nadruk gelegd op schoonmaak, masker en afstand. Rekening houdend met het feit dat de fysieke afstand met het gebruik van een masker de verspreiding van de ziekte vermindert, zullen de nodige waarschuwingen worden gegeven om een ​​voorbeeld te zijn voor het gecontroleerde personeel.

Noodzakelijke voorzorgsmaatregelen zullen worden genomen afhankelijk van de toename en afname van het aantal patiënten, intramurale patiënten, ernstige patiënten en isolerende personen op provinciale basis. In de provincies met hoge dagelijkse en wekelijkse stijgingspercentages zullen op het hoogste niveau aanvullende maatregelen en toezichtactiviteiten worden uitgevoerd. De effectiviteit en zichtbaarheid van Covid-19-auditactiviteiten zullen worden vergroot.

Bruiloft, verloving, besnijdenis, etc. geen concessies voor masker- en afstandsregels in organisaties

 • Bruiloft, verloving, besnijdenis, etc. In organisaties; situaties die de regels van fysieke afstand schenden met het gebruik van een masker zullen nooit worden toegestaan.
 • Er zullen vergaderingen worden gehouden met vertegenwoordigers van de sector / exploitanten / organisatoren en vertegenwoordigers van kamers van kooplieden met betrekking tot dwingende regels. Beslissingen van de provinciale / districtshygiënecommissie worden aan de betrokkenen meegedeeld en zij worden gewaarschuwd de maatregelen na te leven.
 • Audits worden uitgevoerd door stimulerende en deskundige auditteams. Waarschuwing bij de eerste overtreding, administratieve boetes bij de tweede overtreding, schorsing van één dag bij de derde overtreding en schorsing van drie dagen bij de vierde overtreding.
 • Naast de stimulerende en deskundige begeleidingsteams zal er ook een audit worden uitgevoerd door burgerpersoneel of ambtenaren (in burger) om vast te stellen of de maatregelen zijn opgevolgd.
 • De inspecties worden gracieus uitgevoerd met een stimulerende, sturende en afschrikkende aanpak.

Condoleances zijn beperkt

In alle provincies, vooral in de provincies in de oostelijke en zuidoostelijke regio's van Anatolië waar collectief condoleance wordt toegepast;

 • Condoleance huizen,
 • Thuis,
 • In open gebieden zal in provinciale / districtshygiënische raden worden besloten tot medeleven. Bovendien zal de onderstaande tekst minstens één keer per dag worden aangekondigd door de moskee en gemeentelijke sprekers en wetshandhavingsvoertuigen, vooral in de provincies in de regio's Oost en Zuidoost-Anatolië. In de aankondigingen: “Our Precious Fellows zetten het gevaar van epidemie voort. In de bevindingen werd begrepen dat de epidemie meer verspreidde dan condoleances. Er werd besloten dat onze condoleances tijdens de epidemieperiode in geen enkele omgeving collectief worden gemaakt. Moge Allah de Almachtige ons hele verleden genadig zijn. ” Expressies worden gebruikt.

Nieuw tijdperk in de strijd tegen uitbraken; Kırıkkale Pilot Province

In dit nieuwe tijdperk in de strijd tegen de epidemie;

 • Binnen het gouvernement wordt een provinciaal epidemisch controlecentrum opgericht, dat zorgt voor de coördinatie en het beheer van de uitbraakcontroleactiviteiten.
 • Er komt een oproepsysteem waar allerlei klachten en meldingen over overtredingen kunnen worden gedaan.
 • Er wordt een centrale database gecreëerd waarin de namen, adressen, eventuele tijd, de aard van de overtreding en andere informatie worden vastgelegd in de gecontroleerde werkplekken, voertuigen voor openbaar vervoer in de stad, commerciële taxi's en personen.
 • Met de personeels- en voertuigondersteuning van alle instellingen worden gemachtigde en deskundige supervisieteams opgericht.
 • Op werkplekken, in voertuigen voor openbaar vervoer en commerciële taxi's Hayat Eve Sığar Veilig gebied De inspecties zullen worden geïntensiveerd op basis van het wijdverbreide gebruik van het systeem en de feedback van burgers die de naleving van de epidemieregels die door het systeem komen, evalueren. Aan het einde van dit proces is het Ministerie van Volksgezondheid bekroond na drie opeenvolgende audits om werkplekken te belonen die voldoen aan de maatregelen en om andere werkplekken aan te moedigen. Covid-19 Outbreak Management and Study Guide en werkplekken die vastbesloten zijn om te voldoen aan de regels vermeld in de inspectieformulieren van ons ministerie, voertuigen voor openbaar vervoer in de stad en commerciële taxi's. Veilig gebied logo zal worden gegeven.
Applicatiemodel voor provinciale controle van Coronavirus ''wordt gestart als pilot in de provincie Kırıkkale en wordt verspreid naar andere provincies naargelang de te behalen resultaten.


babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen