Road Line Study voor veilig transport in Samsun

Wegwerkzaamheden voor veilig transport in Samsun
Wegwerkzaamheden voor veilig transport in Samsun

De Samsun Metropolitan Municipality heeft in de hele provincie een onderzoek naar de waarschuwingslijn voor vertragingen uitgevoerd met 7 duizend 31 vierkante meter weglijn en 88 duizend 10 vierkante meter voetgangersoversteekplaatsen in 686 maanden in de provincie, zodat burgers op veilige wegen kunnen reizen.


De teams die zijn aangesloten bij het Metropolitan Municipality Department of Transportation blijven dag en nacht werken om te zorgen voor comfortabel en veilig vervoer en gecontroleerde doorgang van de burgers via voetgangersoversteekplaatsen in het stadscentrum en alle districten in de eerste 7 maanden van dit jaar. De teams die een waarschuwingslijn voor vertragingen maakten met 31 duizend 88 vierkante meter weg en 10 duizend 686 vierkante meter voetgangersoversteekplaatsen in Samsun, voltooiden ook het werk van 37 voetgangersfiguren, 10 gehandicaptenparkeerplaatsen en 157 parkeerplaatsen voor voertuigen.

De teams hechten ook veel belang aan zowel voertuig- als voetgangersveiligheid door signaleringsstudies uit te voeren in veel regio's.

Om te onderstrepen dat Samsun een brede geografie heeft, zei het hoofd van de transportafdeling Kadir Gürkan: “In overeenstemming met de instructies van onze grootstedelijke burgemeester Mustafa Demir, lost ons Department of Science het transportprobleem van onze stad op en legt wegen aan die Samsun waardig zijn. Ook op deze voltooide wegen doen we lijnwerk. "We werken voor onze burgers om veilig te reizen met gele lijnen in sneeuwval en mistige gebieden en witte lijnen in andere gebieden."babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen