Wanneer wordt de Çanakkale-brug uit 1915 in gebruik genomen? Die datum

Wanneer wordt de Canakkale-brug in gebruik genomen?
Wanneer wordt de Canakkale-brug in gebruik genomen?

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, zal na voltooiing de titel van 's werelds grootste hangbrug met middelhoge overspanning ontvangen; de economie van het land, het icoon met zijn bijdrage aan de werkgelegenheid en de natie zal een brug zijn. Brug, 1915, zei hij dat Turkije het merkproject is.


Minister Karaismailoğlu verklaarde dat 1915% fysieke realisatie is bereikt in het 101 km lange Malkara - Çanakkale-gedeelte van de Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe-snelweg, inclusief de Çanakkale-brug uit 62.5, en met de voltooiing van het project bedraagt ​​de totale jaarlijkse tijdbesparing 465 miljoen lira, brandstofbesparing Hij verklaarde dat het bedrag 102 miljoen lira zal bereiken. Minister Karaismailoğlu zei: "Onze burgers zullen jaarlijks 567 miljoen lira besparen door tijd en brandstof te besparen met ons project".

62.5% fysieke realisatie op het Malkara-Çanakkale-deel van de snelweg, inclusief de brug

Adil Karaismailoğlu, de minister van Transport en Infrastructuur, zei dat het Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe snelwegproject, dat onafgebroken doorgaat; Hij verklaarde dat 88 procent fysieke realisatie is bereikt in de Malkara-Çanakkale-sectie, die 13 km lang is, waarvan 101 km de snelweg en 1915 km de verbindingsweg, en de Çanakkale-brug uit 62,5 binnen deze sectie.

Onder leiding van het Turkse Central Corridor-initiatief zal er deel van uitmaken

Ministers Karaismailoğlu, de nationale ontwikkeling van Turkije beweegt zich in lijn met de belangrijkste pijlers van de investering die werd gerealiseerd door uit te drukken dat het 1915-project van de eerste brug, tweeduizend 2 meter middenoverspanning, 23 meter zijopeningen, met 770 en 365 meter aanloopviaducten, Canakkale Hij deelt mede dat de totale lengte van de eerste hangbrug van de Straat 680 4 meter zal zijn.

Ministers Karaismailoğlu, het project historische zijderoute om het 'One Belt One Road Project' nieuw leven in te blazen, Turkije onder leiding van de 'Central Corridor' zal deel uitmaken van het initiatief en de ononderbroken creatie van handelsroutes in Peking, Londen, zei rechtstreeks dat het zal bijdragen.

Minister Karaismailoğlu merkte op dat met de ingebruikname van het project de zware last van het transitoverkeer die Istanbul tussen Europa en Anatolië op zich neemt, zal worden verminderd. “Als het project is voltooid, zal het een grote bijdrage leveren aan het nationale en internationale toerisme. Met de verbinding van de snelweg Kınalı - Tekirdağ - Çanakkale - Savaştepe naar de snelweg İstanbul İzmir, zal de afstand tussen toeristische centra zoals İzmir, Aydın en Antalya met Europese landen worden verkort. "Culturele interactie zal toenemen, evenals handelsbetrekkingen met Europese landen, de Balkan, vooral Griekenland en Bulgarije.

De reistijd van 1 uur in de Dardanellen wordt teruggebracht tot 6 minuten

Karaismailoğlu benadrukte dat de reistijd vanaf de Dardanellenstraat, die met de veerboot in 1915 minuten wordt gepasseerd maar 30 uur duurt met een wachttijd dankzij de Çanakkale-brug uit 1, zal afnemen tot 6 minuten, en zei: “Het project voorziet ook in de integratie van havens, spoor- en luchtvervoersystemen in de Marmara en Egeïsche regio's met wegtransportprojecten. ; het zal de economische ontwikkeling in deze regio's mogelijk maken en een evenwichtige planning en structurering creëren die de industrie vereist ”.

De burger zal met het project jaarlijks 567 miljoen lira besparen op tijd en brandstof

Karaismailoğlu, die verklaarde dat met de ingebruikname van het 88 km lange Malkara-Çanakkale snelwegproject, inclusief 13 km snelweg en 101 km verbindingsweg, een verkorting van ongeveer 40 km zal opleveren in vergelijking met de bestaande verdeelde rijksweg, "Met de bouw van het Malkara-Çanakkale snelwegproject, 465 miljoen "In totaal zal 102 miljoen TL worden bespaard, inclusief 567 miljoen TL uit brandstof".

Het project is een toegangspoort tot werkgelegenheid geworden

Minister Karaismailoğlu, die meedeelt dat in totaal 5 597 personeelsleden in het project werken, onderstreepte dat het project een taak voor de burger is, werkgelegenheid zal bieden en zal bijdragen aan de economie van het land met de vitaliteit die het zal toevoegen aan verschillende sectoren.

Minister Karaismailoğlu zei: “We zijn ons ervan bewust en verantwoordelijk dat we getuige zijn van de geschiedenis tijdens de bouw van de brug, waar de wereld naar uitkijkt met al zijn glorie. Ik geloof dat we ernaar streven om deze brug, die volgens de planning in 2023 geopend zal worden, op 18 maart 2022 in dienst te stellen van onze natie met ons continue werktempo ”.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen