Tsjechische spoorwegen ontvangen 160 DMU's

Tsjechische spoorwegen
Foto: Wikipedia

De Tsjechische spoorwegmaatschappij zal CD 160 DMU-sets kopen. Er werd een aanbesteding uitgeschreven voor DMU's die met een snelheid van 120 km / u moesten rijden. De eerste aankoop is een pakket met 33 sets. Volgens de aanbesteding wordt de eerste van deze diesellocomotief binnen 25 maanden geleverd. De deadline voor het bieden op de aanbesteding is 10.09.2020.


Voor de aanschaf van diesellocomotieven is efficiëntie vereist. Onderhoudszuinigheid en gebruiksgemak worden afzonderlijk beoordeeld. DMU's die geproduceerd moeten worden in overeenstemming met de richtlijnen van de Europese Unie, moeten ook voldoen aan de start van andere Europese landen.

Volgens de afgelegde verklaring zal Tsjechië deze locomotieven gebruiken op niet-aangedreven lijnen en zullen de diesellocomotieven die op deze lijnen worden gebruikt in de toekomst worden vervangen door elektrische batterijlocomotieven. Kredietfinanciering wordt verstrekt door de Europese Unie.babbelen

Instagram

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen