27 duizend 923 passagiers verhuisden in YHT's tijdens Eid al-Adha

Tijdens de Eid al-Adha werden duizenden passagiers vervoerd in Yht
Tijdens de Eid al-Adha werden duizenden passagiers vervoerd in Yht

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, maakte de transportcijfers bekend voor de vierdaagse Eid al-Adha. Karaismailoğlu, die verklaarde dat ze een grote inspanning hebben geleverd voor de burgers om hun dierbaren op een comfortabele, comfortabele en gelukkige manier te bereiken met de extra vluchten die ze organiseren over land, door de lucht en per spoor door tijdelijk enkele snelwegen voor de Bayram te openen, zei: "1 miljoen 202 duizend 174 in de luchtvaartmaatschappij, We hebben 27 duizend 923 passagiers vervoerd. Tijdens de vakantie passeerden 3 van de 194 miljoen 394 duizend voertuigen onze snelwegen. 1 miljoen 715 duizend 976 passagiers reisden in Marmaray en Başkentray.

1 miljoen 202 duizend 174 passagiers bij de luchtvaartmaatschappij


Minister Karaismailoğlu gebruikte de volgende verklaringen met betrekking tot de reisinformatie van de luchtvaartmaatschappij tijdens de vakantie: “In totaal 8 duizend 121 vluchten, 4 duizend 27 binnenlandse, 12 duizend 148 duizend 814 binnenlandse en 477 387 697 internationale vluchten, In totaal werden 1 miljoen 202 duizend 174 passagiers vervoerd, waarvan XNUMX op internationale vluchten. Vooral door de combinatie van het toeristisch seizoen en de feestdag was er een aangename intensiteit op onze luchtvaartmaatschappijen. "

3 miljoen 194 duizend 394 voertuigen op snelwegen

Minister Karaismailoğlu, die verklaarde dat ze veel wegen tijdelijk in gebruik hebben genomen, met name de snelwegen van de North Marmara Group voor de vakantie, en de mogelijke verkeersdrukte bij vertrek en terugkeer van de vakantie verlichtte, “1 miljoen 954 duizend 516 autoverkeer werd gedetecteerd op onze snelweg Ankara-Istanbul. Bovendien passeerden met de Osmangazibrug Istanbul-Izmir 926 102 voertuigen de in totaal vier secties. Men zag dat het aantal geregistreerde voertuigen in 4 afzonderlijke secties van de snelweg Noord-Marmara 313 duizend 776 bedroeg. Het totaal aantal voertuigen dat tijdens het feest al onze snelwegen passeerde, werd bepaald op 3 miljoen 194 duizend 394.

Karaismailoğlu zei: “Onze burgers hadden de kans om op deze manier veiliger en comfortabeler te reizen. "Onze burgers, die zich op hun gemak en veilig voelen terwijl ze naar hun dierbaren gaan, hebben aan het einde van de vakantie gemoedsrust."

27 duizend 923 passagiers verhuisd in YHT's

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu gaf informatie over de passagiers vervoerd op hogesnelheidstreinen tijdens de Eid al-Adha, zei minister van Transport en Infrastructuur: “Als ministerie willen we onze spoorwegen actiever en intensiever gebruiken in intercity vracht- en personenvervoer. Tijdens deze vakantie werden in totaal 4 duizend 141 passagiers vervoerd op onze YHT-lijnen; 4 duizend 385 passagiers op de Ankara-Eskişehir YHT-lijn, 13 duizend 733 op de Ankara-Konya YHT-lijn, 5 duizend 664 op de Ankara-Istanbul YHT-lijn en 27 duizend 923 op de Konya-Istanbul YHT-lijn. hij sprak.

1 miljoen 715 duizend 976 passagiers verhuisd in Marmaray en Başkentray

Minister Karaismailoğlu gaf ook informatie over de stedelijke spoorwegsystemen: “Tijdens de vakantie werden 1 miljoen 592 duizend 455 passagiers vervoerd in Marmaray en 123 duizend 521 passagiers in Başkentray. In totaal hebben 1 miljoen 715 duizend 976 passagiers op deze lijnen gereisd ”.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen