Versterking van bruggen en duikers in TCDD 1 Regio Gebiedsaanbestedingsresultaat

Versterking van bruggen en duikers in de zone van TCDD 1 regionaal directoraat en extra productiewerk aanbesteding resultaat


1 bedrijven hebben een bod ingediend voor de aanbesteding van het TCDD 2020st Region Procurement Stock Control Service Directorate (TCDD), dat een geschatte kostprijs heeft van 252357 met het aantal KIK genummerd 1.867.097,77/1, voor de versterking van bruggen en duikers in de zone van TCDD 34 regionaal directoraat en het werk van aanvullende productie en HÜSEYİN ALPAN ALPAN ENERJİ İNŞAAT won de aanbesteding met een bod van TL 1.188.823,00 TL. 15 bedrijven die hebben deelgenomen aan de aanbesteding hebben een bod ingediend onder de grenswaarde.

De aanbesteding omvat de werkzaamheden voor het versterken van de bruggen en duikers in de zone van de regionale directie van TCDD 1 en de werkzaamheden voor het maken van aanvullende producties met 91 items in het biedingsschema voor de eenheidsprijs. De duur van het werk is 270 (tweehonderdzeventig) kalenderdagen vanaf de plaats van levering.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen