Directoraat Trainings- en Examencentrum van Sivas

Sivas manager trainings- en examencentrum
Foto: TCDD

Sivas Education Center werd voor het eerst geopend als een "Trainingscentrum" op 01.09.1974 en werd een "Praktische Kunstschool" binnen het orgaan van TÜDEMSAŞ General Directorate met de beslissing van de Raad van Bestuur van TCDD van 30.07.1979 en genummerd 37/840.


De School voor Toegepaste Kunst werd op 08.06.1990 gesloten met de beslissing van de Raad van Bestuur van TCDD nadat de laatste studenten waren afgestudeerd.

Met de beslissing van de Raad van Bestuur van TCDD van 18.11.1991 en genummerd 28/411, werd het heropend als de "Guest House Directorate" om de voortdurende deelname van de kinderen van het personeel dat onder moeilijke omstandigheden werkt te vergemakkelijken. naar middelbare scholen en hun equivalenten. Vervolgens, met de beslissing van de Raad van Bestuur van TCDD van 12.02.1998 en genummerd 4/72, werd het "Guest House Directorate" omgevormd tot een "Training Center".

FYSIEKE CAPACITEIT

Sivas Education Center blijft trainingen aanbieden op een totale oppervlakte van 8000 vierkante meter, een gesloten gebied van 2 3,000 vierkante meter en 2 en 5000 vierkante meter open ruimte omgeven door 2 muren.

VOEDINGSDIENSTEN EN ACCOMMODATIE VOOR DEELNEMERS OPLEIDINGSPROGRAMMA'S

In de voedsel- en huisvestingsbehoeften van het personeel dat aan de opleidingsprogramma's deelneemt, wordt door de directie voldaan. Het Education Center heeft 64 kamers met een capaciteit van 18 personen. Er is ook een eetzaal voor 150 personen.

SOCIALE FACILITEITEN

Er is een hal, gymzaal, bibliotheek en tuin voor deelnemers die tijd doorbrengen buiten hun opleiding en werktijd.

Er zijn 2 EHBO-trainingsklassen, 1 RID-trainingsklas en 4 aparte klaslokalen in het Trainingscentrum, voorbereid volgens de inhoud van de trainingsprogramma's. Onze lessen zijn bedoeld voor volwassenenonderwijs en zijn uitgerust met computers, presentatieapparatuur, geluidssystemen en diverse apparatuur. Praktische trainingen in trainingsprogramma's worden gegeven op Sivas Station en de omliggende gebieden.

klasse hoedanigheid
1 st klasse 30
2 nd klasse 30
3 rd klasse 20
4 th Klaslokaal (RID-training) 20
5 centimeter klasse 20
EHBO-trainingsklasse 20
EHBO-trainingsklasse

2 nd klasse

15
Totaal 145

Er is een EHBO-trainingscentrum binnen het trainingscentrum en er worden EHBO-trainingsactiviteiten binnen en buiten de instelling uitgevoerd.

CONTACT DETAILS

  • Adres: Sivas Railway Examination and Training Centre Directorate Kadıburhanettin Mahallesi Lojmanlar Sokak No: 6/1 Center / SİVAS
  • Telefoon: + 90 346221 07 25
  • Fax: + 90 346221 07 24
  • e-mail: sivasem@tcdd.gov.tr


babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen