Smokeless Air Field uitgebreid op Akçaray Stations

Rookloos luchtruim breidde zich uit op de stations van Akcaray
Rookloos luchtruim breidde zich uit op de stations van Akcaray

De bewustmakingsstudie uitgevoerd door TransportationPark, een van de filialen van Kocaeli Metropolitan Municipality, werd uitgevoerd met een stickertoepassing met de tekst "rookloos luchtruim" bij de ingangen van de tramstations. Met dit onderzoek zullen tabak en tabaksproducten, die sinds de opening van Akçaray niet meer in stations mogen worden gebruikt, niet langer bij stationsingangen worden gebruikt. Op deze manier wordt voorkomen dat de passagiers in het station worden blootgesteld aan de rook die wordt veroorzaakt door de consumptie van tabak en tabaksproducten.

Het zal u aanmoedigen om te stoppen met roken


Met de geïmplementeerde praktijk zal de rookloze luchtruimtoepassing wijdverspreid zijn en zullen de passagiers worden aangemoedigd om te stoppen met roken door de stickers te zien. In lijn met de beslissingen die worden genomen als gevolg van tabak en tabaksproducten die de menselijke gezondheid bedreigen, wordt het roken van passagiers verhinderd dankzij de geschreven stickers zowel op de grond bij de ingangen van de stations als in het station.

HET ZAL IN ALLE STATIONS WORDEN TOEGEPAST

Vanaf deze week worden rookloze luchtruimstickers op alle stations van Akçaray aangebracht. Naast de praktijken die worden uitgevoerd op de stations Otogar, Yahya Kaptan en Yenişehir, zullen de werkzaamheden deze week worden voortgezet bij de overige 12 stations. Akçaray heeft in totaal 15 stations en het bewustmakingswerk dat moet worden toegepast op het grondgedeelte bij de tourniquetingang zal zichtbaar zijn voor passagiers op alle stations tussen het busstation en de Beach Road.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen