Vodafone 15e Istanbul Halve Marathon registratiedatum is verlengd

Registratiedatum voor de halve marathon van Vodafone Istanbul verlengd
Registratiedatum voor de halve marathon van Vodafone Istanbul verlengd

De registratiedatum van de Vodafone 20e Halve Marathon van Istanbul, die wordt gehouden op zondag 2020 september 15, is verlengd tot 17 augustus om deelnemers de mogelijkheid te bieden van categorie te wisselen.


Vodafone Istanbul Halve Marathon, georganiseerd door Spor Istanbul, een dochteronderneming van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), maakt zich klaar om voor de 15e keer van start te gaan. De registratiedata van het evenement op het historische schiereiland, een van de meest bijzondere circuits ter wereld, waren geregeld. Omdat er dit jaar geen 10 km-runs worden verreden, is de registratiedatum verlengd tot 17 augustus om de atleten die zich hebben aangemeld voor deze categorie de mogelijkheid te bieden om een ​​halve marathon te lopen. Zo kunnen deelnemers die zichzelf willen testen op het 21 kilometer lange parcours rennen.

Het evenement, dat een plaats heeft in de sportcultuur van de stad, wordt georganiseerd door het beperken van mensen in het kader van pandemische maatregelen. Vodafone Istanbul Halve Marathon, die door World Athletics werd gepromoveerd tot de Gold-categorie en op de lijst van de beste 8 Halve Marathon ter wereld kwam, zal worden gelopen door het aantal mensen te beperken in het kader van pandemische maatregelen. Atleten zullen strijden volgens de criteria van de "Covid-19 Mass Events Guide", gepubliceerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Vanwege de pandemie zal het in één track lopen

In de Vodafone Istanbul Halve Marathon zullen er dit jaar geen 10-kilometer-runs plaatsvinden vanwege pandemische maatregelen. Het evenement, dat beperkt is tot 2 atleten, zal een baan van 500 kilometer afleggen. Het evenement, waar alle maatregelen worden genomen om de gezondheid van atleten te beschermen en elk detail wordt overwogen, heeft een van de vlakste en snelste banen ter wereld. De Vodafone Istanbul Halve Marathon, die zal worden gelopen met het unieke uitzicht op het historische schiereiland, biedt elke loper de mogelijkheid om het beste uit zijn route te halen zonder hoogteverschil. Vodafone Istanbul Halve Marathon, die de merkwaarde van Istanbul verhoogt en een belangrijke plaats inneemt voor de promotie van de stad op internationaal niveau, is ook een voorbereiding op de marathon die in november wordt gehouden.

Details over de studies en beslissingen genomen tijdens de Vodafone Istanbul Halve Marathon Ik www.istanbulyarimaratonu.co verkrijgbaar bijbabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen