Nieuwe circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken over engagement-, huwelijks- en strandregio's

Nieuwe circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken over april en bruiloften
Nieuwe circulaire van het ministerie van Binnenlandse Zaken over april en bruiloften

Een circulaire over verloving / bruiloft, bruiloft, kustregio's inspecties werd door het ministerie van Binnenlandse Zaken naar 81 provinciale besturen gestuurd.


Vanaf het moment dat de Covid-19-epidemie werd waargenomen, werden veel maatregelen genomen om het risico van de epidemie in termen van volksgezondheid en openbare orde te beheersen, om sociaal isolement te waarborgen, om de afstand te beschermen en om de mate van verspreiding te beheersen in overeenstemming met de aanbevelingen van het ministerie van Volksgezondheid en het Coronavirus Wetenschappelijk Comité, president Recep Tayyip Erdoğan. Er werd aan herinnerd dat de beslissing is genomen en uitgevoerd.

In de circulaire werd erop gewezen dat in de gecontroleerde sociale levensperiode de basisprincipes van schoonmaak-, masker- en afstandsregels, evenals de naleving van de voorzorgsmaatregelen / regels die zijn vastgesteld voor alle bedrijfsonderdelen en woongebieden, en de toezichtactiviteiten die worden uitgevoerd in coördinatie van gouverneurs / districtsgouverneurs van groot belang zijn voor het welslagen van de strijd tegen de epidemie.

Aan de andere kant, vanwege de evenementen zoals verlovingen / bruiloften, die toenemen als gevolg van de zomermaanden, of de dichtheid van toeristische resorts in de kustregio's, komen burgers vaker samen, worden de regels en voorzorgsmaatregelen niet van tijd tot tijd nageleefd, en deze situatie is zeer besmettelijk. Er werd beweerd dat de Covid 19-epidemie de verspreiding versnelde.

In de circulaire, op vrijdag 7 augustus, zaterdag 8 augustus en zondag 9 augustus; huwelijk, verloving, hennanacht, besnijdenishuwelijk, enz. Aangegeven werd dat er audits zullen plaatsvinden in organisaties.

In deze context; Allerlei evenementen zoals bruiloften, verlovingen, henna-avonden, besnijdenisbruiloften (trouwzalen, landelijke bruiloften, dorps- / straatbruiloften, enz.) Die in alle provincies en districten worden gehouden, en de Epidemische werk- en managementgids van het ministerie van Volksgezondheid en de coranavirusmaatregelen die zijn genomen met de circulaires die eerder naar de gouverneurschappen waren gestuurd. opkijken.

Bij audits voor evenementen zoals bruiloften, verlovingen, henna-avonden, besnijdenisbruiloften, wordt tot in detail gecontroleerd of de deelnemende burgers en de organisatoren (als het een salonbruiloft is, de exploitanten, als het dorp / straatbruiloften, de eigenaar van het huwelijk) aan hun verplichtingen voldoen. .

Ook kustgebieden zullen worden geïnspecteerd

Burgers zijn samen te vinden in een druk toeristenoord in kustgebieden; stranden, uitgaansgelegenheden in feeststijl (beachclub etc.) op de stranden, restaurants, cafés, cafetaria's, etc. die vooral vanaf de avonduren kunnen veranderen in uitgaansgelegenheden. bedrijven, de Epidemic Work and Management Guide van het ministerie van Volksgezondheid en de coronavirusmaatregelen bepaald door de eerder verzonden circulaires. De inspecties worden gepland voor scheepsvoertuigen zoals boten en jachten die voor dezelfde doeleinden kunnen worden gebruikt en indien nodig vanaf zee kunnen worden uitgevoerd. Tijdens de inspecties krijgt burgerkleding de voorkeur om binnenlandse en buitenlandse toeristen niet te storen.

Gezien de expertise van elk bedrijfsonderdeel of locatie van de inspectieteams, zullen de relevante openbare instellingen en organisaties (wetshandhaving, lokale overheden, provinciale / districtsdirecties, enz.) Worden bepaald om te bestaan ​​uit dorps- / buurtmukhtars en vertegenwoordigers van professionele kamers.

De effectiviteit en zichtbaarheid van auditactiviteiten worden op het hoogste niveau gehouden. Tijdens de inspecties zullen begeleidings- en bewustmakingsactiviteiten gericht zijn op de burgers in deze omgevingen.

In de ondernemingen die zijn gewaarschuwd door minstens twee keer eerder overtredingen van de regels op te sporen of die administratieve geldboetes hebben opgelegd, zal in geval van het ontdekken van overtredingen tijdens deze inspecties een boete van 30.07.2020-1 dagen worden opgelegd volgens de bepalingen van de circulaire die op 3 naar de provincies is gestuurd.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen