Minister Karaismailoğlu inspecteerde de bouwplaats van Gediz Abide Road

Minister Karaismailoglu Gediz Monument Wegkruisingen
Minister Karaismailoglu Gediz Monument Wegkruisingen

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, die examens aflegde op de Gediz-Abide Road Construction Site in het Gediz-district van Kütahya, zei dat ze hard werken om zich te vestigen tussen de leidende landen in hun regio en tussen de grootste economieën ter wereld. Karaismailoğlu zei: "Op een dag zijn we in Siirt, op een dag zijn we in Istanbul, een dag in Kütahya, een dag in Denizli, een dag in Erzurum ..." Karaismailoğlu verklaarde dat ze hard werken om de burgers te dienen en dat ze met hart en ziel worstelen.


Kütahya Gediz bij de lopende bouw van de Gediz-Monument Highway-functionarissen ontvingen informatie van bulunarak-inspectie op de bouwplaats van de leiders van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu in Turkije, de grootste landen ter wereld economie Tayyip President Rexhep om tussen het leiderschap van Erdogan te passen, ze gingen door met projecten , terwijl ze enerzijds geschiedenis en cultuur beschermen, anderzijds werken ze aan werken die de levensstandaard van de burgers zullen verhogen.

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat ze intensief blijven werken door epidemische maatregelen te nemen in de projecten die ze uitvoeren, en zei: “We doen een poging om onze projecten te voltooien. Dit is een indicator van hoe sterk en groot ons land en onze economie zijn. We werken zonder problemen aan tientallen projecten. We werken er hard aan om tot de leiders in onze regio te behoren en tot de landen met de grootste economie ter wereld. De ene dag zijn we in Siirt, de andere dag zijn we in Istanbul, de andere dag zijn we in Kütahya, de andere dag in Denizli, de andere dag in Erzurum… We werken heel hard om onze burgers te dienen. Transport- en infrastructuurprojecten zijn erg belangrijk omdat ze het menselijk leven raken. Onze projecten bieden aanzienlijke voordelen, vooral voor werkgelegenheid, economie, handel, landbouw en toerisme op de plaatsen waar we actief zijn en waar ze worden voltooid. "

Karaismailoğlu herinnerde eraan dat ze de aanbesteding hadden uitgeschreven voor de Aydın-Denizli Highway, een van de belangrijke projecten in de regio, en zei: “Het is een groot project op wereldschaal. "De belangstelling voor dit project en de prijsvraag bij de aanbesteding zijn een indicatie van het vertrouwen in ons land en de kracht van onze economie."

Minister Karaismailoğlu merkte op dat ze zich inspannen om burgers te dienen met verschillende projecten in Kütahya, dat ze de lopende projecten willen afronden en open willen stellen voor de openbare dienst en dat ze de nodige stappen hebben ondernomen om projecten te produceren volgens nieuwe behoeften.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen