Halkalı Kapıkule hogesnelheidstreinproject zal ongevallen en luchtverontreiniging verminderen

Met het Halkali Kapikule hogesnelheidstreinproject zullen ongevallen en luchtvervuiling afnemen.
Met het Halkali Kapikule hogesnelheidstreinproject zullen ongevallen en luchtvervuiling afnemen.

Minister Karaismailoğlu: Halkalı- De reistijd van de passagier tussen Kapıkule (Edirne) wordt verlaagd van 4 uur tot 1 uur 20 minuten en de dragende tijd wordt verlaagd van 6 uur 30 minuten tot 2 uur 20 minuten. Met ons project, dat milieuvriendelijk is, zal de intensiteit van het vervoer over land in de regio afnemen, waardoor het vervoer per spoor toeneemt, ongevallen en luchtvervuiling afnemen. Met het project zullen de exportkansen van de in de regio geproduceerde industriële producten toenemen en zullen de logistieke kosten die optreden bij het transport van de benodigde grondstoffen naar de maakindustrie afnemen. Wanneer dit project is voltooid, zal het deel van de Zijderoute die door ons land loopt een van de belangrijkste verbindingen zijn die de Europese verbinding vormen. "


De minister van Verkeer en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu, die het 11 kilometer lange deel van de Edirne-Kırklareli Road opende, zei dat ze voortkwamen uit een sterke traditie, die moedig innovatieve en gigantische projecten implementeerde, en dat ze aanzienlijke vooruitgang boekten in investeringen onder leiding van president Recep Tayyip Erdoğan. De veranderende balans van de wereldeconomie in Turkije biedt geweldige kansen dat onze regio en de voorbereidingen van ons land voor een locatie opmerkten dat wanneer voltooid zoals gewenst, logistiek supermacht maakt.

Het doel is toegang te krijgen tot een geavanceerd transport- en infrastructuurnetwerk dat past bij de geest van de republiek

Ministers Karaismailoğlu de afgelopen 18 jaar, land, lucht, spoor en zee, samen met dat record alle communicatie en aanzienlijke vooruitgang in investeringen in de communicatiesector, de Republiek van doel 100. In het jaar van Turkije in de algemene ontwikkelingsdoelen, toegang krijgen tot een verbeterd transport- en infrastructuurnetwerk dat de Republikeinse geest waardig is Hij zei dat.

'Hopelijk zullen we, als we met onze jeugd en kinderen de tweede eeuw van de Republiek binnengaan, zien dat we hard werken om ze beter te maken en zullen ze opscheppen over hun land. We zijn van mening dat we, steeds verder de vleugels van deze prachtige stappenharten vol patriottisme die we hebben genomen, trots zijn om onze ogen op te winden, borst, onze haren, we zullen samen hun succes volgen '', zei de minister, vestigde de aandacht op de veranderende wereldeconomie biedt geweldige kansen voor Turkije van evenwicht.

Minister Karaismailoğlu zei: “De ligging van ons land op de noord-zuid- en oost-west-as zal ons een logistieke grootmacht in onze regio maken wanneer we onze voorbereidingen met de gewenste snelheid voltooien. Onze export zal toenemen, de toegenomen export zal productie veroorzaken, onze economie zal nog meer groeien, ons leven meer welvaart brengen en rijkdom aan onze rijkdom toevoegen. Daarom zijn we vandaag in Kırklareli, nog een dag in Siirt, Amasya, Çanakkale, Erzurum, Mersin en Muğla. We zijn erg verheugd om vele bruggen, luchthavens, wegen, havens en vele megaprojecten te realiseren waar de wereld jaloers op is. Omdat we weten dat elke stap die we zetten, elke steen die we plaatsen een doel en betekenis heeft voor de toekomst van ons land. ''

"De transformerende kracht van projecten voegt opwinding en kracht toe aan ons werk"

Minister Karaismailoğlu merkte op dat het getuige zijn van de transformerende effecten van de projecten in het leven van de burgers hen opwinding en kracht bezorgt en benadrukte dat hoewel de projecten hun aantrekkingskracht hebben doen toenemen op investeringen, ze nieuwe zaken, werkgelegenheid, producten, diensten en culturele effecten hebben. Minister Karaismailoğlu verklaarde dat deze investeringen terugkeerden als een toename van rijkdom, welvaart en levenskwaliteit.

“Kırklareli is altijd een van onze prioriteiten als een van de favoriete steden van ons land met zijn geschiedenis, natuur en cultuur. Tussen 2003 en 2020 hebben we bijna 430 kilometer wegenverbetering en bouwwerkzaamheden uitgevoerd in Kırklareli. In dezelfde periode vernieuwden we bijna 420 kilometer spoorlijnen. Tegenwoordig zijn er meer dan 300 duizend snelle internetabonnees in Kırklareli. De regio Thracië, die Çanakkale, Edirne, Istanbul, Kırklareli en Tekirdağ omvat, is van strategisch belang voor de internationale wegen die Europa en Azië met elkaar verbinden. Vanwege deze bevoorrechte positie benaderen we onze regio Thracië met een andere gevoeligheid op het gebied van wegeninfrastructuur, havenbeheer, luchtvaartmaatschappijen en spoorverbindingen. ”

Ecovriendelijk Halkalı-Kapikule hogesnelheidstreinproject, ongevallen en luchtverontreiniging worden verminderd

Minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu's woorden Halkalı- Op de hoogte blijven van het Kapikule hogesnelheidstreinproject. Minister Karaismailoğlu zei het volgende over het project:

“Tussen 2003-2020 hebben we 85 miljard 772 miljoen lira geïnvesteerd in onze regio Thrace, die Çanakkale, Edirne, Istanbul, Kırklareli en Tekirdağ omvat. Tussen Istanbul en Edirne, dat nog in aanbouw is als Ministerie van Verkeer en Infrastructuur Halkalı-Kapıkule High Speed ​​Train Project is een van onze belangrijkste projecten. Het project; 55 kilometer liggen binnen de grenzen van Edirne, 62 kilometer binnen Kırklareli, 68 kilometer binnen Istanbul en 44 kilometer binnen de grenzen van Tekirdağ. De 229 kilometer lange lijn kan dubbele lijnen vervoeren, elektrisch, lading en personenvervoer, geschikt voor een snelheid van 200 kilometer per uur. Halkalı- De reistijd van de passagier tussen Kapıkule (Edirne) wordt verlaagd van 4 uur tot 1 uur 20 minuten en de dragende tijd wordt verlaagd van 6 uur 30 minuten tot 2 uur 20 minuten. Met ons project, dat milieuvriendelijk is, zal de intensiteit van het vervoer over land in de regio afnemen, waardoor het vervoer per spoor toeneemt, ongevallen en luchtvervuiling afnemen. Met het project zullen de exportkansen van de in de regio geproduceerde industriële producten toenemen en zullen de logistieke kosten die optreden bij het transport van de benodigde grondstoffen naar de maakindustrie afnemen. Wanneer dit project is voltooid, zal het deel van de Zijderoute die door ons land loopt een van de belangrijkste verbindingen zijn die de Europese verbinding vormen. "

18 miljard Lira investering in transportmodi in de afgelopen 880 jaar

Minister Karaismailoğlu zei dat er in de afgelopen 18 jaar in totaal 880.2 miljard lira is geïnvesteerd in transport- en communicatiemiddelen, en dat deze investeringen levendigheid hebben gebracht op plaatsen waar ze passeren, net als rivieren en meer handel, productie en werkgelegenheid. Karaismailoğlu, die zei dat een land een modern land kan zijn wanneer het zich ontwikkelt met elke stad, district, stad en dorp tijdens de ontwikkeling, zei dat hun enige wens was om hun ontwikkelingsbewegingen voort te zetten en een groter en sterker land achter te laten voor toekomstige generaties.

De minister van Verkeer en Infrastructuur, de heer Adil Karaismailoğlu, maakte de eerste rit van de weg door langs de stuurstoel van het voertuig te rijden op de Edirne-Kırklareli Highway, die werd geopend.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen