KOBIS-fietsen worden regelmatig gedesinfecteerd

Kobis-fietsen worden regelmatig gedesinfecteerd
Kobis-fietsen worden regelmatig gedesinfecteerd

Kocaeli Smart Bicycle System "KOBİS" -project, dat in 2014 in gebruik werd genomen door de Kocaeli Metropolitan Municipality, bedient in 12 districten. KOBİS bestaat uit 71 slimme fietsen op 520 stations en wordt regelmatig gedesinfecteerd vanwege het pandemieproces.

ALTERNATIEF TRANSPORTVOERTUIG


Het Kocaeli Smart Bicycle System "KOBİS", dat werd opgericht om stedelijke toegang te vergemakkelijken, om tussenliggende faciliteiten te creëren die het openbaar vervoer voeden, en om het gebruik van een milieuvriendelijk en duurzaam transportvoertuig aan te moedigen, begon zijn dienst in 2014. KOBİS, dat al 6 jaar wordt gebruikt, is na het pandemieproces het meest geprefereerde vervoermiddel van burgers geworden.

MAATREGELEN DIE VOOR HET MKB WORDEN GENOMEN

KOBİS, dat service biedt met 71 stations, 864 slimme parkeereenheden en 520 slimme fietsen, heeft 140 duizend leden. Sinds de eerste dag van de normalisatiestappen voor fietsen zijn alle nodige maatregelen genomen om de gezondheid van de burgers te beschermen en vanwege het pandemieproces.

HET WORDT ELKE DAG DESINFECTIE

KOBİS-stations, die worden bediend door de Kocaeli Metropolitan Municipality Transportation Department, worden regelmatig gedesinfecteerd door teams om de gezondheid en ziekte van de burgers te beschermen. Naast stations worden fietsen periodiek gedesinfecteerd voor burgers.

GEDESINFECTEERD OP HERSTELDE FIETSEN

De fietsen die zijn gerepareerd in de werkplaats voor onderhoud en reparatie van fietsen en stations, die is opgericht door de afdeling Transport van Kocaeli Metropolitan, worden ook gedesinfecteerd. Ook fietsen, stations en slimme parkeereenheden die in de werkplaats worden gerepareerd, worden gedesinfecteerd voordat ze naar hun plaats worden gestuurd.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen