Özkara, plaatsvervangend algemeen directeur van KARDEMİR, besloot het bedrijf te verlaten

Kardemir adjunct-algemeen directeur ozkara besloot het bedrijf te verlaten
Kardemir adjunct-algemeen directeur ozkara besloot het bedrijf te verlaten

Reyhan Özkara, die werd aangesteld als plaatsvervangend algemeen directeur na Hüseyin Soykan, algemeen directeur van Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş.


KARDEMİR Voorzitter van de Raad Neem rechtstreeks contact op met Mustafa KeskinIn de verklaring die hij aflegde, verklaarde hij dat Özkara zijn verzoek om het bedrijf te verlaten aan de Raad van Bestuur had overgebracht.

Yolbulan zei: “Onze adjunct-algemeen directeur verkoop en marketing en adjunct-algemeen directeur Reyhan Özkara, die vele jaren in ons bedrijf heeft gediend, heeft zijn verzoek om ons bedrijf te verlaten per 31/08/2020 overgebracht naar onze raad van bestuur. Özkara's verzoek, die is blijven werken na het gebruik van zijn pensioenrecht in het recente verleden, zal worden geëvalueerd tijdens onze eerste bestuursvergadering en de nodige informatie zal openbaar worden gemaakt.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen