In juli was de inflatiekampioen in Izmir de lokale transportkosten

Izmir inflatiekampioen in Izmir is een verzendkosten geworden voor de stad
Izmir inflatiekampioen in Izmir is een verzendkosten geworden voor de stad

In Turkije is de CPI (2003 = 100) in juli 2020 met 0,58 procent vergeleken met de voorgaande maand, vergeleken met december van het voorgaande jaar, dus 6,37, volgens het gemiddelde over twee maanden van 11,76, en tien vergeleken met dezelfde maand van het voorgaande jaar Een stijging van 11,51 procent werd gerealiseerd In İzmir was de CPI (2003 = 100) in juli 2020 0,28 procent in vergelijking met de voorgaande maand, 6,49 procent in vergelijking met december van het voorgaande jaar en vergeleken met dezelfde maand van het voorgaande jaar. Er was een stijging van 12,11 procent vergeleken met de gemiddelden van 12,39 procent en twaalf maanden.

De wandelkampioen in Izmir werd de verzendkosten (binnenstad)


Turkije Statistisch Instituut (TSI), volgens de informatie ontvangen van de regionale directie van Izmir prijs in juli in vergelijking met vorige maand verhoogde de maximale product 11,46'lık procent stijging van de transportkosten (stad). Dit product werd gevolgd door LPG-vergoeding (autobuisvulling) met een stijging van 9,86 procent, eieren met een stijging van 9,25 procent, een bank met een stijging van 8,85 procent en sieraden (goud) met een stijging van 6,78 procent.

De meeste pompoenen zijn goedkoper

Pompoen was de leidende prijs van de producten in Izmir, vergeleken met de vorige maand. Terwijl de prijs van pompoen in juli met 38,04 procent daalde, werd de prijs van dit product gevolgd door sperziebonen met 34,25 procent en komkommers met 33,67 procent.

De hoogste maandelijkse stijging werd gerealiseerd in de regio TR0,89 (Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova) met 42 procent.

Van de 2 regio's op het 26e niveau van classificatie van statistische regio-eenheden (NUTS) was de hoogste stijging 13,52 procent in de TR22-regio (Balıkesir, Çanakkale) en de hoogste stijging in de 12,85-maandgemiddelden in vergelijking met dezelfde maand van het voorgaande jaar, Het vond plaats in de regio's TR22 (Balıkesir, Çanakkale) en TRA1 (Erzurum, Erzincan, Bayburt) met XNUMX.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen