Intense interesse van burgers van Gebze Storey Parking Lot met een capaciteit van 502 voertuigen

intensieve belangstelling van de burger voor de parking met voertuigcapaciteit
intensieve belangstelling van de burger voor de parking met voertuigcapaciteit

Kocaeli Metropolitan Municipality Assoc. Dr. De Gebze parkeergarage met een capaciteit van 6 voertuigen, in opdracht van Tahir Büyükakın op 502 mei in Gebze, blijft burgers verwelkomen. Een parkeerplaats met 7-24-service heeft vaak de voorkeur van burgers.

GEWELDIG GEMAKKELIJK VOOR BURGERS


De parkeerplaats die wordt beheerd door İletişimPark biedt de burgers veel gemak. Leessysteem voor kentekenplaten, laadstation voor elektrische auto's, parkeerplaats voor gehandicapten op elke verdieping, slim parkeren met in totaal 50 camera's voor seconden, levert diensten aan het Gebze-centrum in Gebze.

ELEKTRISCHE LADER-UNIT

De installatie van opladers voor elektrische auto's, het oplaadgebied van elektrische auto's, dat een van de toekomstige stappen in de slimme parkeerplaats is geworden, is voltooid. Burgers kunnen hun elektrische voertuigen eenvoudig opladen met de oplaadeenheid op de begane grond. Burgers die hun voertuigen veilig achterlaten op de modernste parkeerplaats zijn zeer tevreden over de installatie van de laadeenheden.

OPGELOST MET 50 CAMERA'S

In de parkeergarage Gebze is een camerasysteem aanwezig dat de ogen van de burger niet achterlaat na het in- of uitstappen. Burgers kunnen hun voertuigen veilig achterlaten met camera's die 7-24 records opnemen. Burgers bereiken het centrum van de stad als ze inloggen, zonder zelfs maar om te kijken.

VERVOER NAAR DE VLOEREN MET LIFT

Met 2 verschillende liften rechts en links van de parkeerplaats kunnen burgers gemakkelijk hun voertuigen achterlaten op de bovenste verdieping van de parkeerplaats. Met Gebze-parkeerplaats, die een faciliteit is geworden waar burgers gemakkelijk hun voertuigen op elke verdieping kunnen parkeren met de parkeerplaats die is gebouwd met de nieuwste technologie, werden toegang, transport en vertrouwensfactoren op het hoogste niveau gehouden.

ABONNEES SYSTEEM

Er is ook een abonneesysteem op de parkeerplaats die wordt beheerd door İletişimPark. De vergoedingen die met het abonneesysteem worden betaald, worden ook verlaagd en de burgers zijn meer tevreden. Burgers die lid zijn van het abonneesysteem profiteren van het systeem zoals hun eigen parkeerplaats door op elk moment in en uit te loggen met hun voertuigen.

BEDANKT VAN DE BURGERS AAN DE GROTER

Burgers die de parkeerplaats gebruikten, bedankten Tahir Büyükakın. Burgers bedankten de burgemeester van Kocaeli, Tahir Büyükakın, die erg blij was en behulpzaam was bij het verlenen van een dergelijke nuttige dienst aan Gebze. Burgers, die aangeven al jaren op zo'n parkeerplaats te wachten, zeiden dat de president zeer geïnteresseerd was in Gebze. Aan de andere kant zeiden bezoekende burgers uit Duitsland dat de normen in Duitsland ook op deze parkeerplaats staan.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen