In de eerste helft van het jaar werd 307 miljoen huurbijstand verleend

In de eerste helft van het jaar zijn miljoen huurvoordelen behaald
Foto: Ministerie van Milieu en Verstedelijking

Ministerie van Milieu en Verstedelijking leverde in de eerste helft van het jaar 307 miljoen lira in stedelijke transformatiegebieden.


Het ministerie van Milieu en Verstedelijking blijft begunstigden lease verlenen in stedelijke toepassingsgebieden voor transformaties (risicovolle gebieden, reservegebouwen en percelen met risicovolle gebouwen) in het kader van de "wet inzake de transformatie van risicogebieden voor rampen", die in 2012 6306 van kracht werd.

In deze context waren de provincies met de hoogste huursteun in de eerste zes maanden van 2020 respectievelijk Istanbul, Ankara, Elazig, Antalya en Izmir.

In de eerste helft van het jaar in Istanbul, het ministerie, dat 135 miljoen 600 duizend lira aan de begunstigden verstrekt, 28 miljoen 569 duizend lira in Ankara, 26 miljoen 900 duizend lira in Elazig, 14 miljoen 900 duizend lira in Antalya en 14 miljoen in Izmir. Hij gaf 200 duizend pond huurhulp.

In de eerste helft van dit jaar ontvingen in totaal 244 begunstigden, waaronder 63 miljoen lira-risicostructuur en 48 miljoen lira risicogebied-leaseovereenkomsten, 240 miljoen lira.

In dit verband werd vorig jaar 106 miljoen TL geschonken aan 980 duizend 681 burgers.

TOT 351 DUIZEND BURGERS HAD 4 MILJARD HUUR

Het ministerie heeft 2012 miljard 2020 miljoen lira aan huursteun verleend aan in totaal 743 duizend 3 rechthebbenden, van 412 tot en met 351 juni, 260 miljoen lira aan riskante gebiedshuursteun en 4 miljard aan 155 miljoen lira aan riskante leasingbijstand.

De huurondersteuningsperiode duurt 18 maanden in risicovolle structuren buiten het risicovolle gebied en de maandelijkse huurprijs wordt bepaald door het ministerie.

In het kader van stedelijke transformatie in Artvin, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Çankırı, Erzincan, Gümüşhane, Hakkari, Kırşehir, Nevşehir, Sinop, Tunceli, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yarova, Yğdır. burgers worden voorzien van 715 lira, Amasya, Bitlis, Edirne, Giresun, Isparta, Kars, Kastamonu, Kırklareli, Muş, Niğde, Rize, Siirt, Uşak, Yozgat, Aksaray, Şırnak, Osmaniye, Düzce en 810 liras.

Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Çorum, Elazığ, Kütahya, Ordu, Sivas, Tokat, Zonguldak, Batman, Çanakkale 905 pond per maand, Aydın, Balıkesir, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehiray, Gazi, Gazi, Kepersi In Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa, Van wordt een maandelijkse huurprijs van 995 TL betaald.

In Adana, Antalya, Bursa, Konya, 1085 wordt Turkse lira aan de rechthebbenden gegeven, terwijl de hoogste huurprijs 1150 Turkse lira is in Ankara, Istanbul en Izmir.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen