Hoe krijg ik een eGovernment-wachtwoord? Hoe kan ik mijn eGovernment-wachtwoord wijzigen? Is het eGovernment-wachtwoord betaald?

Hoe krijg ik een eGovernment-wachtwoord? Hoe kan ik mijn eGovernment-wachtwoord wijzigen? Is het eGovernment-wachtwoord betaald?
Hoe krijg ik een eGovernment-wachtwoord? Hoe kan ik mijn eGovernment-wachtwoord wijzigen? Is het eGovernment-wachtwoord betaald?

We hebben dit lange nieuws voorbereid om u informatie te geven over eGovernment Login eState Wachtwoordtransacties en eGovernment en aangeboden diensten ... e-Government of e-overheidhoudt in dat de dienstverlening van de staat aan de burger elektronisch wordt verricht. Op deze manier is het de bedoeling om de staat op de gemakkelijkste en meest effectieve manier staatsdiensten te verlenen op een kwaliteitsvolle, snelle, ononderbroken en veilige manier. Met het begrip e-government, dat het concept van bureaucratische en klassieke staat is gaan vervangen, is het de bedoeling dat elke instelling en elk individu gemakkelijk toegang heeft tot informatie- en communicatietechnologieën en staatsinstellingen en de door instellingen aangeboden diensten.


Om in te loggen bij e-Government KLIK HIER

Wat is e-Government Gateway?

De e-Government Gateway is een website die vanaf één punt toegang biedt tot openbare diensten. Het doel van Kapı is om openbare en effectieve informatie aan burgers, bedrijven en openbare instellingen te bieden met informatie- en communicatietechnologieën.

Diensten geleverd door e-overheid

Vanaf juni 2020 in het systeem dat 660 openbare instellingen en organisaties omvat; Onderzoek naar het strafregister, SSI-transacties met gepensioneerde werknemers, veel transacties kunnen via internet worden gedaan.

 • Vraag naar informatie over de lagere soja
 • Servicedocument
 • Certificaat van het strafregister
 • Adresstatusdocument
 • SGK-registratiecertificaat
 • Belastingonderzoek
 • Verkeerskaartaanvraag
 • Aanvraag mobiele lijn
 • Onderzoek van kadastrale informatie
 • Certificaat van student

Hoe de e-governmentgateway gebruiken?

Voor toegang tot geïntegreerde elektronische diensten die toegang tot persoonlijke informatie of beveiliging vereisen, zijn authenticatietools zoals wachtwoorden, e-handtekeningen of mobiele handtekeningen vereist. Met één enkele authenticatie (wachtwoord, e-handtekening, mobiele handtekening, enz.) Kunt u vanaf hetzelfde adres veel geïntegreerde elektronische diensten krijgen.

Bovendien, wanneer betaling vereist is voor sommige elektronische diensten (zoals belastingen, vergoedingen, enz.) Die via de e-Government Gateway moeten worden gekocht, kunnen deze betalingen via de e-Government Gateway in een veilige omgeving worden gedaan dankzij de dienst voor betalingseenheden.

Wat is geïntegreerde elektronische service?

Geïntegreerde elektronische diensten zijn diensten die zijn geïntegreerd vanuit de elektronische diensten die door openbare instellingen op de e-Government Gateway worden aangeboden en die toegankelijk zijn met één enkele authenticatie (wachtwoord, elektronische handtekening, mobiele handtekening).

Wat is authenticatie?

Het is de verificatie dat de mensen die van de diensten willen profiteren, de mensen zijn die zij suggereren. Er kunnen verschillende tools worden gebruikt voor authenticatie: gebruikersnaam en wachtwoord, e-mail en wachtwoord, enz. e-Government Gateway gebruikt ID-nummer en wachtwoord, e-handtekening, mobiele handtekening, TC ID-kaart voor authenticatie.

Wat zijn de voordelen van e-Government Gateway?

e-Government Gateway; een enkel adres voor de elektronisch aangeboden openbare diensten (www.turkiye.gov.tr) biedt toegang. Het biedt toegang tot nauwkeurige en up-to-date informatie over openbare diensten geleverd door openbare instellingen en organisaties.

Het delen van informatie en documenten tussen openbare instellingen kan ook worden verzorgd via de diensten van de e-Government Gateway. Dankzij een enkele authenticatie bij de e-Government Gateway zijn veel diensten toegankelijk zonder dat een tweede authenticatie nodig is.

Wanneer betaling vereist is voor sommige elektronische diensten (belastingen, vergoedingen, enz.) Die via de e-Government Gateway moeten worden gekocht, kan dit proces eenvoudig via de deur worden gedaan dankzij de service van de betalingseenheid. Het doel van de e-Government Gateway is om onze burgers op een veilige manier openbare diensten te bieden met één adres en authenticatiesystemen zoals wachtwoorden, elektronische handtekeningen, mobiele handtekeningen. Aangezien elektronische diensten die via de e-Government Gateway worden geleverd, authenticatietools zoals privé-wachtwoorden, elektronische handtekeningen en mobiele elektronische handtekeningen door onze burgers worden gebruikt, wordt persoonlijke informatie alleen aan de relevante burgers verstrekt via de e-Government Gateway.

Het grootste voordeel van de e-Government Gateway is toegang te verlenen tot elektronische diensten met behulp van een wachtwoord of authenticatietools zoals e-handtekening en mobiele handtekening. Met dit aspect wordt e-Government Gateway als voorbeeld genomen door veel andere landen met zijn infrastructuur.

Hebben gebruikers met een handicap baat bij de e-Government Gateway?

De e-Government Gateway heeft ontwerpfuncties waarmee mensen met een handicap gemakkelijk kunnen gebruiken. Bij het deurontwerp en de ontwikkelde elektronische diensten wordt ook gemakkelijk rekening gehouden met mensen met een handicap. Noodzakelijke studies worden uitgevoerd om te voldoen aan de normen voor bruikbaarheid en toegankelijkheid.

Moet ik een vergoeding betalen om gebruik te kunnen maken van elektronische diensten?

Als er door openbare instellingen geen belasting, invoerrechten en vergoedingen worden betaald voor elektronische diensten (e-services), hoeft u geen extra vergoeding te betalen voor e-services die via de e-Government Gateway moeten worden ontvangen.

Waar kan ik het e-Government-wachtwoord krijgen?

Persoonlijk het wachtwoord opgeven met het identiteitsbewijs met foto (ID-kaart, identiteitskaart, paspoort en rijbewijs, advocaat-ID-kaart, blauwe kaart, verblijfsvergunning, ID-kaart van de rechter en aanklager, verlopen (geldige) werkvergunning-kaart) met het TR ID-nummer erop zijn verkrijgbaar bij de centrale directies van PTT of bij geautoriseerde vestigingen. Daarnaast kan een wachtwoord worden verkregen bij PTT-vestigingen via de volmacht of het voogdijbewijs van de relevante gerechtelijke eenheden.

Het e-Government-wachtwoord is verkrijgbaar bij ambassades en consulaten in het buitenland. Gedetailleerde informatie over het onderwerp is verkrijgbaar bij de buitenlandse vertegenwoordigingen.

Als u echter mobiele handtekeningen, elektronische handtekeningen of internetbankieren gebruikt, kan een wachtwoord worden aangemaakt nadat u met een van hen bent ingelogd op de e-Government Gateway. Inleiding tot de elektronische identiteitskaart kan worden gedaan met Türkiye.gov.t adres en wachtwoord kunnen worden aangemaakt.

Nadat u zich hebt aangemeld met het wachtwoord, wordt u gevraagd uw wachtwoord te wijzigen.In dit geval wordt u gevraagd het wachtwoord in te voeren dat u van PTT ontvangt en vervolgens uw nieuwe wachtwoord in te voeren (gedefinieerd op de pagina voor het wijzigen van het wachtwoord), dat u zelf bepaalt en dat aan bepaalde criteria voldoet. Na het voltooien van deze procedures kunt u met uw nieuwe wachtwoord inloggen op het systeem. Lees de waarschuwingen over het wachtwoord zorgvuldig op het scherm.

Hoe gebruik ik mijn wachtwoord?

Om toegang te krijgen tot elektronische diensten, moet u inloggen op het systeem met uw TC ID-nummer en het wachtwoord dat u van PTT hebt ontvangen. Om services te gebruiken waarvoor e-Signature of mobiele handtekening vereist is, kan het nodig zijn om een ​​e-Signature of m-handtekening te verkrijgen, afhankelijk van de service.

Nadat u zich hebt aangemeld met het wachtwoord, wordt u gevraagd uw wachtwoord te wijzigen.In dit geval wordt u gevraagd het wachtwoord in te voeren dat u van PTT ontvangt en vervolgens uw nieuwe wachtwoord in te voeren (gedefinieerd op de pagina voor het wijzigen van het wachtwoord), dat u zelf bepaalt en dat aan bepaalde criteria voldoet. Na het voltooien van deze procedures kunt u met uw nieuwe wachtwoord inloggen op het systeem. Lees de waarschuwingen over het wachtwoord zorgvuldig op het scherm. Deel voor uw veiligheid uw wachtwoord met niemand.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Voor de eerste keer wordt de gebruiker die zich bij het systeem aanmeldt met een wachtwoord om veiligheidsredenen automatisch doorverwezen naar de pagina "Wachtwoord wijzigen". Burgers die zich na registratie bij het systeem hebben aangemeld, kunnen het wachtwoord wijzigen op de pagina "Mijn wachtwoord en beveiligingsinstellingen". Daarnaast kunnen burgers de wachtwoordwijziging doorvoeren door opnieuw een wachtwoord te krijgen bij PTT-vestigingen.

Wat te doen als het wachtwoord wordt vergeten, gestolen of verloren gaat?

U kunt de service voor het vernieuwen van wachtwoorden gebruiken voor een nieuw wachtwoord in gevallen zoals verlies, vergeten of diefstal van het wachtwoord. Om deze applicatie te gebruiken, moet u uw mobiele telefoonnummer of zowel uw mobiele telefoonnummer als uw e-mailadres bij de e-Government Gateway hebben geverifieerd via de contactgegevens op uw profiel. Als u geen van deze bewerkingen uitvoert, moet u persoonlijk een nieuw wachtwoord aanvragen bij PTT-vestigingen en -centra. Voor meer informatie over de service voor het vernieuwen van wachtwoorden kunt u ondersteuning krijgen van het e-Government Gateway Contact Center nummer 160.

Als u al eerder mobiele telefoons en e-mails heeft geverifieerd, kunt u in de sectie Wachtwoord- en beveiligingsinstellingen van e-Government Gate het volgende doen:

 • Alleen door een nieuwe wachtwoordenvelop te kopen bij PTT-vestigingen
 • Door de codes in te voeren die naar mijn mobiele telefoon en e-mailadres komen
 • Door de code in te voeren die naar mijn mobiele telefoon komt

U kunt een van de methoden voor wachtwoordvernieuwing kiezen door een van de opties aan te vinken. Met de optie Ik ben mijn wachtwoord vergeten in het inlogveld, kunt u uw wachtwoord vernieuwen en een nieuw wachtwoord instellen. De Republiek Turkije heeft de leeftijd van 15 E-Government Portal-gebruikers bereikt en de blauwe kaart, gebruikers kunnen profiteren van deze service voor het opnieuw instellen van het wachtwoord. Buitenlandse gebruikers kunnen echter niet profiteren van de service voor wachtwoordvernieuwing.

Om de service voor wachtwoordvernieuwing te gebruiken KLIK HIER

Hoe mobiele telefoon en e-mail verifiëren?

Bij inloggen met wachtwoord; Klik op het naamgedeelte bovenaan. Het gedeelte "Mijn communicatieopties" in de derde rij in het vak dat naar beneden opent, is geselecteerd. Als mobiele telefoon en e-mail niet zijn geregistreerd, worden het mobiele telefoonnummer en het e-mailadres in de relevante secties geschreven. Als het onjuist is geregistreerd, wordt het record verwijderd en wordt het juiste geschreven en wordt op de updateknop geklikt. Klik in het volgende scherm na het invullen van het identiteitsserienummer en het volgnummer op de knop "doorgaan". Klik op verifieer de mobiele telefoon en e-mail onder de mobiele telefoon en het e-mailadres. De verificatiecodes die naar de mobiele telefoon en de e-mail worden gestuurd, worden in de vakken geschreven en klikken op "verifiëren".

Kan ik online een wachtwoord krijgen?

Wachtwoordbeveiliging is belangrijk omdat de services die worden aangeboden via de e-Government Gateway een hoog beveiligingsniveau vereisen. Om deze reden worden de bij PTT verkregen wachtwoorden alleen verstrekt met identificatie en persoonlijke toepassing.

Bij het vergeten van het wachtwoord kan het wachtwoord worden gereset, maar het nieuwe wachtwoord wordt niet online verzonden (sms / e-mail etc.). Het nieuwe wachtwoord kan worden bepaald door middel van de verificatiecode die naar de mobiele telefoon wordt gestuurd die de gebruiker heeft gedefinieerd in het e-Government Gateway-profiel of naar zowel de mobiele telefoon als zijn e-mail.

Een persoon die inlogt via internetbankieren kan een wachtwoord aanmaken vanuit het e-Government Gateway profielveld.

Waarom distribueert PTT wachtwoord?

Alle burgers van Turkije die diensten verlenen, kunnen worden geleverd met een gericht wachtwoord voor een e-governmentgateway en toegang tot een zo breed mogelijke groep burgers is van het grootste belang om gemakkelijk te zijn.

Het directoraat-generaal van PTT dient dit doel als de instelling met het meest verspreide distributienetwerk in het land. Als een instelling die de mogelijkheid heeft om al onze burgers te bereiken, werd besloten dat de distributie van wachtwoorden zal worden uitgevoerd door PTT, die ook een openbare instelling is.

Face-to-face authenticatie maakt deel uit van veilige wachtwoordapplicaties op de e-Government Gateway. In termen van beveiliging is authenticatie een voor de hand liggende vereiste en het is ook belangrijk om te voorkomen dat iemand anders deze wachtwoorden voor u krijgt.

Daarnaast biedt PTT, dat over het nodige ervaren personeel en voldoende communicatie-infrastructuur met kantoor- en filiaalsystemen beschikt, vergelijkbare diensten aan vele openbare instellingen en particuliere bedrijven.

Wie kan een e-governmentwachtwoord krijgen?

heeft de leeftijd van 15 jaar bereikt, de burgers van de Republiek Turkije, een blauwe kaart en een identiteitsbewijs met foto waarop het ID-nummer van buitenlanders staat (geboorteakte, huwelijksakte, paspoorten en rijbewijzen, identiteitskaart van advocaten, een blauwe kaart, verblijfsvergunning, identiteitskaarten van rechters en aanklagers, niet verlopen) (huidig) werkvergunningkaart) en zij kunnen hun e-Government-poortwachtwoorden verkrijgen van de centrale directoraten van PTT of geautoriseerde bijkantoren wanneer zij hun aanvraag persoonlijk of via hun advocaat indienen (de advocaat moet een indicatie hebben dat hij bevoegd is om een ​​e-Government-wachtwoord te ontvangen). Bovendien kunnen personen die via een gerechtelijk bevel zijn aangesteld als voogd, via hun voogd een e-Government Gate-wachtwoord verkrijgen. Behalve in deze situaties is het niet mogelijk om namens anderen een wachtwoord te verkrijgen.

Hoe kan ik mijn wachtwoord intrekken?

Het wachtwoord van de e-Governmentpoort kan worden geannuleerd door persoonlijk een aanvraag in te dienen bij PTT-directoraten of geautoriseerde vestigingen door het identiteitsbewijs met foto te tonen met het TR ID-nummer. Bij volmacht of voogdij gelden de regels die gelden voor het verkrijgen van een wachtwoord ook voor annulering van het wachtwoord.

Is wachtwoord betaald?

Toen het wachtwoord voor het eerst werd ontvangen, als transactiekost door PTT £ 2 zijn opgeladen. Voor elk wachtwoord dat om welke reden dan ook na het eerste wachtwoord bij PTT moet worden verkregen, £ 4 vergoeding is betaald.

Er zijn geen jaarlijkse kosten verbonden aan het wachtwoord. De vergoeding voor elk wachtwoord is slechts eenmalig. Als de nieuwe wachtwoordenvelop echter van PTT wordt ontvangen in plaats van de online service voor wachtwoordvernieuwing te gebruiken in geval van vergeten en verlies, moet deze vergoeding opnieuw worden betaald.

Deze vergoeding wordt niet geregistreerd als inkomsten voor de e-Government Gateway, maar wordt door de PTT geïnd als transactiekosten.

Zijn er jaarlijkse gebruikskosten voor het wachtwoord?

Wanneer het e-Government Gateway-wachtwoord voor het eerst wordt ontvangen van PTT, wordt 2 TL in rekening gebracht als transactiekosten. Na het eerste wachtwoord wordt een vergoeding van 4 TL betaald voor elk wachtwoord dat om welke reden dan ook van PTT moet worden afgenomen. Behalve deze transactiekosten is er geen jaarlijkse vergoeding.

e-Government vragen en antwoorden

internet als u een bankklant bent, https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/Banka-Giris pagina van de bank waarvan u klant bent internet direct na inloggen op de branch-pagina, zonder opnieuw een wachtwoord nodig te hebben e-Devlet U kunt desgewenst de poort betreden wachtwoord Je kunt creëren. Voor details Klik hier...Toen het wachtwoord voor het eerst werd ontvangen, als transactiekost door PTT £ 2 zijn opgeladen. Voor elk wachtwoord dat om welke reden dan ook na het eerste wachtwoord bij PTT moet worden verkregen, £ 4 vergoeding is betaald. Voor details Klik hier...Het wachtwoord van de e-Governmentpoort kan worden geannuleerd door persoonlijk een aanvraag in te dienen bij PTT-directoraten of geautoriseerde vestigingen door het identiteitsbewijs met foto te tonen met het TR ID-nummer. Bij volmacht of voogdij gelden de regels die gelden voor het verkrijgen van een wachtwoord ook voor annulering van het wachtwoord. Voor details Klik hier...heeft de leeftijd van 15 jaar bereikt, de burgers van de Republiek Turkije, een blauwe kaart en een identiteitsbewijs met foto waarop het ID-nummer van buitenlanders staat (geboorteakte, huwelijksakte, paspoorten en rijbewijzen, identiteitskaart van advocaten, een blauwe kaart, verblijfsvergunning, identiteitskaarten van rechters en aanklagers, niet verlopen) (huidig) werkvergunningkaart) en zij kunnen hun e-Government-poortwachtwoorden verkrijgen van de centrale directoraten van PTT of geautoriseerde bijkantoren wanneer zij hun aanvraag persoonlijk of via hun advocaat indienen (de advocaat moet een indicatie hebben dat hij bevoegd is om een ​​e-Government-wachtwoord te ontvangen). Bovendien kunnen personen die via een gerechtelijk bevel zijn aangesteld als voogd, via hun voogd een e-Government Gate-wachtwoord verkrijgen. Behalve in deze situaties is het niet mogelijk om namens anderen een wachtwoord te verkrijgen. Voor details Klik hier...NEE! Wachtwoordbeveiliging is belangrijk omdat de services die worden aangeboden via de e-Government Gateway een hoog beveiligingsniveau vereisen. Om deze reden worden de bij PTT verkregen wachtwoorden alleen verstrekt met identificatie en persoonlijke toepassing. Voor details Klik hier...Bij inloggen met wachtwoord; Klik op het naamgedeelte bovenaan. Het gedeelte "Mijn communicatieopties" in de derde rij in het vak dat naar beneden opent, is geselecteerd. Als mobiele telefoon en e-mail niet zijn geregistreerd, worden het mobiele telefoonnummer en het e-mailadres in de relevante secties geschreven. Als het onjuist is geregistreerd, wordt het record verwijderd en wordt het juiste geschreven en wordt op de updateknop geklikt. Klik in het volgende scherm na het invullen van het identiteitsserienummer en het volgnummer op de knop "doorgaan". Klik op verifieer de mobiele telefoon en e-mail onder de mobiele telefoon en het e-mailadres. De verificatiecodes die naar de mobiele telefoon en de e-mail worden gestuurd, worden in de vakken geschreven en klikken op "verifiëren". Voor details Klik hier...U kunt de service voor het vernieuwen van wachtwoorden gebruiken voor een nieuw wachtwoord in gevallen zoals verlies, vergeten of diefstal van het wachtwoord. Om deze applicatie te gebruiken, moet u uw mobiele telefoonnummer of zowel uw mobiele telefoonnummer als uw e-mail bij de e-Government Gateway hebben geverifieerd via de contactgegevens op uw profiel. Als u geen van deze bewerkingen uitvoert, moet u persoonlijk een nieuw wachtwoord aanvragen bij PTT-vestigingen en -centra. Voor meer informatie over de service voor het vernieuwen van wachtwoorden kunt u ondersteuning krijgen van het e-Government Gateway Contact Center nummer 160. Voor details Klik hier...Voor de eerste keer wordt de gebruiker die zich bij het systeem aanmeldt met een wachtwoord om veiligheidsredenen automatisch doorverwezen naar de pagina "Wachtwoord wijzigen". Burgers die zich na registratie bij het systeem hebben aangemeld, kunnen het wachtwoord wijzigen op de pagina "Mijn wachtwoord en beveiligingsinstellingen". Daarnaast kunnen burgers de wachtwoordwijziging doorvoeren door opnieuw een wachtwoord op te halen bij PTT-vestigingen. Voor details Klik hier...Om toegang te krijgen tot elektronische diensten, moet u inloggen op het systeem met uw TC ID-nummer en het wachtwoord dat u van PTT hebt ontvangen. Om services te gebruiken waarvoor e-Signature of mobiele handtekening vereist is, kan het nodig zijn om een ​​e-Signature of m-handtekening te verkrijgen, afhankelijk van de service. Voor details Klik hier...Persoonlijk het wachtwoord opgeven met het identiteitsbewijs met foto (ID-kaart, identiteitskaart, paspoort en rijbewijs, advocaat-ID-kaart, blauwe kaart, verblijfsvergunning, ID-kaart van de rechter en aanklager, verlopen (geldige) werkvergunning-kaart) met het TR ID-nummer erop zijn verkrijgbaar bij de centrale directies van PTT of bij geautoriseerde vestigingen. Daarnaast kan een wachtwoord worden verkregen bij PTT-vestigingen via de volmacht of het voogdijbewijs van de relevante gerechtelijke eenheden. Voor details Klik hier...Voor e-Government betaalt u geen kosten. Als er door openbare instellingen geen belasting, invoerrechten en vergoedingen worden betaald voor elektronische diensten (e-services), hoeft u geen extra vergoeding te betalen voor e-services die via de e-Government Gateway moeten worden ontvangen. Voor details Klik hier...De e-Government Gateway heeft ontwerpfuncties waarmee mensen met een handicap gemakkelijk kunnen gebruiken. Bij het deurontwerp en de ontwikkelde elektronische diensten wordt ook gemakkelijk rekening gehouden met mensen met een handicap. Noodzakelijke studies worden uitgevoerd om te voldoen aan de normen voor bruikbaarheid en toegankelijkheid. Voor details Klik hier...Het is de verificatie dat de mensen die van de diensten willen profiteren, de mensen zijn die zij suggereren. Er kunnen verschillende tools worden gebruikt voor authenticatie: gebruikersnaam en wachtwoord, e-mail en wachtwoord, enz. e-Government Gateway gebruikt ID-nummer en wachtwoord, e-handtekening, mobiele handtekening, TC ID-kaart voor authenticatie. Voor details Klik hier...Geïntegreerde elektronische diensten zijn diensten die zijn geïntegreerd vanuit de elektronische diensten die door openbare instellingen op de e-Government Gateway worden aangeboden en die toegankelijk zijn met één enkele authenticatie (wachtwoord, elektronische handtekening, mobiele handtekening). Voor details Klik hier...Voor toegang tot geïntegreerde elektronische diensten die toegang tot persoonlijke informatie of beveiliging vereisen, zijn authenticatietools zoals wachtwoorden, e-handtekeningen of mobiele handtekeningen vereist. Met één enkele authenticatie (wachtwoord, e-handtekening, mobiele handtekening, enz.) Kunt u vanaf hetzelfde adres veel geïntegreerde elektronische diensten krijgen.


Bovendien, wanneer betaling vereist is voor sommige elektronische diensten (zoals belastingen, vergoedingen, enz.) Die via de e-Government Gateway moeten worden gekocht, kunnen deze betalingen via de e-Government Gateway in een veilige omgeving worden gedaan dankzij de dienst voor betalingseenheden. Voor details Klik hier...


Vanaf juni 2020 in het systeem dat 660 openbare instellingen en organisaties omvat; Onderzoek naar het strafregister, SSI-transacties met gepensioneerde werknemers, veel transacties kunnen via internet worden gedaan. Voor details Klik hier...De e-Government Gateway is een website die vanaf één punt toegang biedt tot openbare diensten. Het doel van Kapı is om openbare en effectieve informatie aan burgers, bedrijven en openbare instellingen te bieden met informatie- en communicatietechnologieën. Voor details Klik hier...Laad meer

sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties