Het Adalar-tarief voor elektrische voertuigen is aangekondigd

Het Adalar-tarief voor elektrische voertuigen is aangekondigd
Het Adalar-tarief voor elektrische voertuigen is aangekondigd

In plaats van het phaeton-transport dat al jaren wordt besproken, zijn de milieuvriendelijke elektrische voertuigen van IMM die het massatransport in Adalar zullen verzorgen, vandaag met hun vluchten begonnen.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) loste een belangrijk probleem van Istanbul op door een einde te maken aan het vervoer van paardenkoetsen dat de dood van honderden paarden veroorzaakte. Elektrische voertuigen, die intern transport zullen leveren in plaats van rijtuigen, zijn in Buyukada gaan rijden.

IETT-LIJNEN EN TARIEVEN KOSTEN

IETT-lijnen die op de eilanden dienen, zijn ook duidelijk geworden. De Büyükada-lijn, die zal werken met de code BA-1, zal dienst doen op de Çarşı-Tepeköy-Kadıyoran-route, de lijn met de code BA-2 zal dienen op de Çarşı-Maden-Nizam-route en de lijn met de code BA-3 op de Lunapark Square-Büyüktur-route. De HA-1-lijn rijdt op de route Çarşı-Akçakoca-Brandweer in Heybeliada en de HA-2-lijn rijdt op de Çarşı-Çamlimanı-route. De BU-1-lijn rijdt op de Çarşı-Kalpazankaya-route in Burgazada. De KA-1-lijn rijdt tussen Çarşı en Narcicegi in Kınalıada.

Met het besluit van het Directoraat Vervoerscoördinatie (UKOME) werden vorige week ook de tarieven van de voertuigen die op de eilanden zullen rijden aangekondigd. Volgens het tarief betalen Adakart-eigenaren 13 lira 3 cent voor vluchten met elektrische voertuigen voor 50 personen. Passagiers die geen Adakart hebben en Istanbulcard gaan gebruiken, betalen 12 TL.

In Ada Taxi wordt een taxatiekostenvergoeding van 5 lira betaald voor de eilandbewoners, en een vergoeding van 3 lira en 10 kurus per kilometer. Voor toeristen werd het openingsbedrag bepaald op 15 lira en het tarief per kilometer was 12 lira.

TOTAAL 60 VOERTUIGEN WORDEN GEDAAN

In totaal zullen 40 13 + 1-passagiersvoertuigen en 20 3 + 1-passagiersvoertuigen op de eilanden rijden. Elektrische voertuigen, die plaats bieden aan 13 passagiers, kunnen 40 kilometer afleggen. Bovendien hebben de voertuigen een volledige klimhoek van 20 graden. De oplaadtijd van voertuigen met een maximum van 25 kilometer is 9 uur.

De voertuigen, die 3 passagiers kunnen vervoeren en dienst doen als eilandtaxi, hebben ook een actieradius van 40 kilometer. Voertuigen met een klimhoek van 20 graden in ongeveer 7 uur. IETT zal ononderbroken service verlenen in Adalar met de reservebatterijen die het levert.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen