Reiniging van zijafvoerkanalen van tunnels in Eskişehir-İstanbul YHT Line

Het reinigen van de zijafvoerkanalen van tunnels op de Eskisehir Istanbul YHT-lijn als gevolg van de aanbesteding
Het reinigen van de zijafvoerkanalen van tunnels op de Eskisehir Istanbul YHT-lijn als gevolg van de aanbesteding

De zijafvoerkanalen van de tunnels op de Eskişehir-İstanbul YHT-lijn reinigen en de gedetecteerde schade herstellen


Zes firma's hebben een bod ingediend voor de aanbesteding voor het reinigen van de zijafvoerkanalen van de tunnels op de Yski-lijn Eskişehir-Istanbul en voor het herstel van de door het YHT Regional Directorate of the Turkish State Railways Management (TCDD) 2020/335099 KIK opgespoorde schade. ERG ALTYAPI İNŞ TUR TİC LTD won het bod met een bod van 6.877.467,88 TL.

De aanbesteding heeft betrekking op de werkzaamheden voor het reinigen van de zijafvoerkanalen van de tunnels op de Eskişehir-İstanbul YHT-lijn en het repareren van de gedetecteerde schade. De duur van de werkzaamheden is 122 (honderd tweeëntwintig) kalenderdagen vanaf de plaats van levering.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen