Halkalı Kapıkule hogesnelheidstreinproject zal in 2023 in dienst zijn

Halkali Kapikule wordt in dienst genomen in het sneltreinproject.
Halkali Kapikule wordt in dienst genomen in het sneltreinproject.

Minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu bracht een bezoek aan de gemeente Pınarhisar, gouverneur Osman Bilgin en het provinciale directoraat AK-partij Kırklareli in het kader van zijn contacten in Kırklareli.


Minister Karaismailoğlu ontving tijdens zijn bezoek aan de gemeente Pınarhisar informatie over het district van burgemeester İhsan Talay, en raadpleegde gouverneur Osman Bilgin en het provinciale directoraat van de AK-partij en overlegde over de behoeften en eisen van de burgers bij de lopende investeringsprojecten in de stad.

In zijn toespraak tijdens het provinciale voorzitterschap van de AK-partij zei Karaismailoğlu dat burgers, door de geschiedenis en cultuur te omarmen, projecten hebben ondertekend die hun levensstandaard zullen verbeteren en zich comfortabel voelen bij het produceren van nieuwe projecten.

"Turkije is geweldig in elk district dat onze projecten bouwt"

Karaismailoğlu zei dat ze elke dag een nieuw project aankondigden, en raakte de Çanakkale-brug en Northern Marmara Motorways Projects aan. Dit zijn enorme projecten over de hele wereld. Çanakkale Bridge is de breedste overspanningsbrug ter wereld met een middellange overspanning van 400 meter. In termen van stalen voeten is het 2023 meter en deze cijfers hebben een symbolische betekenis. Een van hen is 318, de andere is 2023 ... Dus 318e van de 3e maand. Ik hoop dat we het zelfs op 18 maart 18 zullen openen. Een van de projecten loopt af. We doen veel werken zoals Istanbul - Izmir Motorway en Osman Gazi Bridge. We bouwen geweldige projecten in elke regio van Turkije. " gebruikte uitdrukkingen.

Het doel is om in 70 2023 procent van het land per hogesnelheidstrein te bereiken.

Er zijn 3 stations in Kırklareli Halkalı Minister Karaismailoğlu benadrukte dat het Kapıkule hogesnelheidstreinproject een van de belangrijkste projecten is, en merkte op dat het project in 2023 in gebruik zal worden genomen.

Minister Karaismailoğlu zei: “Dus als je vanaf hier een hogesnelheidstrein neemt, ga je naar Gaziantep, niet alleen naar Ankara. We streven ernaar om in 70 2023 procent van ons land te bereiken met de hogesnelheidstrein. Nu profiteert u van hogesnelheidstreinen, 70 procent van de hoop van Turkije op comfort na korte tijd. Ons werk gaat ook door op onze snelweginfrastructuur. ” zei.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen