Gouverneur Hüseyin Öner deed onderzoek in het skicentrum Yalnızçam

Gouverneur Huseyin Oner heeft waarnemingen gedaan in het skicentrum
Gouverneur Huseyin Oner heeft waarnemingen gedaan in het skicentrum

De gouverneur van Ardahan, Hüseyin Öner, deed onderzoek bij het skicentrum van Güzelçam.


Gouverneur Öner, die samen met vice-gouverneur Mustafa Gürbüz en adjunct-secretaris-generaal Ersoy Ürker naar het skicentrum Güzelçam ging, onderzocht de dagelijkse faciliteiten en de speeltuin in het skicentrum. Gouverneur Öner onderzocht de percelen voor toerisme en het accommodatiehotel in het skicentrum en gaf instructies aan de autoriteiten om de tekortkomingen die hij zag te verhelpen en zich zo snel mogelijk voor te bereiden op het skiseizoen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen