Google Maps Tracking-functie toegevoegd

Google maps-profiel volgt
Foto - Google Maps - RayHaber

Google heeft gisteren een functie vrijgegeven die van Google Maps een sociaal netwerk heeft gemaakt. Deze functie, waarmee gebruikers elkaar kunnen volgen en hun locaties kunnen delen, is een functie die de Google Maps-ervaring volledig verandert. Het is nu mogelijk om het profiel van je vriend of familielid te volgen om meer te weten te komen over de plaatsen die hij heeft bezocht en ervaren!


Dankzij apps als Foursqure en Swarm konden mensen inchecken waar ze heen gingen en hun locatie delen met hun vrienden op die platforms. Nu is deze functie naar Google Maps gekomen. Gebruikers kunnen nu volgen waar elkaar zijn. Dus Google Maps kan nu worden gebruikt als sociaal netwerk.

Google Maps-profielpagina

De nieuwe functie van Google Maps brengt de applicatie een profielpagina. Op deze profielpagina kunnen gebruikers zien wie ze volgen en wie ze volgen. Gebruikers kunnen zelfs een korte beschrijving voor zichzelf maken. Om de Google Maps-profielpagina te vinden, moet u het volgende doen:

  1. Open de Google Maps-app op je mobiel
  2. Klik op het ronde profielgebied in de rechterbovenhoek
  3. Klik op de link 'Uw profiel' in het vervolgkeuzemenu
uw google maps-profiel
uw google maps-profiel

Gebruikersprofielen kunnen worden verborgen in de nieuwe functie van Google Maps. Google Maps-gebruikers kunnen bepalen wie hen kan volgen. Op deze manier wordt de privacy van de gebruikers gegarandeerd. Het kan in uw voordeel zijn om uw profiel verborgen te houden tegen ongewenste situaties. Uw profielinstellingenpagina ziet er als volgt uit.

google maps levent ozen
google maps levent ozen

Je kunt je profielpagina delen op sociale netwerken via de link rechtsboven op je profielpagina. RayHaber persoonlijke foto's voor opmerkingen en opmerkingen namens Levent Özen mijn profiel via deze link je kunt volgen! Als u een Google Maps-gids bent, worden uw niveau van begeleiding, foto's en opmerkingen die u uploadt, weergegeven op uw profiel.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen