Chinese wagens voor gebruik op de Britse spoorwegen

CRCC-LOGO
CRCC-LOGO

De Chinese spoorwegfabrikant CRRC Shandong had 71 wagons besteld die door de Londense metro waren besteld om te worden gebruikt bij het renoveren en onderhouden van wagons. De eerste wagen van deze order werd vandaag met een ceremonie afgeleverd.


Bij de aankondiging van de verzending van de eerste batch vorige maand, zei CRRC dat dit de eerste keer is dat een Europese metrooperator wagons van Chinese makelij heeft besteld. Hij geloofde dat Groot-Brittannië 'voor het eerst wagens van Chinese makelij zou verwelkomen' als de 'geboorteplaats van de spoorweg'.

Er wordt gesteld dat deze voertuigen geschikt zijn voor gebruik op zowel het nationale spoorwegnet als de Londense metrolijnen; Dit betekent dat ze moeten voldoen aan de TSI van de Europese Unie, de nationale technische regels en de Londense ondergrondse normen die in het VK zijn verklaard, de CRRC zei dat de wagens 'innovatief ontwikkelde' remsystemen, koppelingen en draaistellen zullen hebben om te voldoen aan de drie standaardsets.

Open wagons hebben een laagbouw om het volume te maximaliseren dat binnen een beperkt laadprofiel kan worden vervoerd, terwijl multifunctionele platte wagens beweegbare zij- en eindwanden hebben zodat ze kunnen worden gebruikt voor het transport van bulkmateriaal.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen