Aanvragen voor TUSAŞ Intern Engineer-programma gestart

Aanvragen voor TUSAŞ Intern Engineer-programma gestart
Aanvragen voor TUSAŞ Intern Engineer-programma gestart

De Turkse lucht- en ruimtevaartindustrie (TAI) blijft bijdragen aan het gekwalificeerde personeelsbestand van het land met zijn visie om het leidende bedrijf te worden van het luchtvaart- en ruimte-ecosysteem. TAI is begonnen met het verzamelen van aanvragen in het kader van het SKY-programma voor ingenieurs in opleiding, dat elk jaar jonge mensen aantrekt. Het programma, waarin studenten van het 3e en 4e leerjaar die studeren in gerelateerde technische takken van universiteiten die een protocol met TUSAŞ hebben, worden opgenomen, start in november 2020. Het programma waarin de toegelaten studenten worden begeleid op basis van hun vakgebied, loopt tot mei 2021.


TUSAŞ zet zijn activiteiten voort om nationale luchtvaart- en ruimtevaartprojecten op de voet gevolgd door de wereld naar ons land te brengen, en onderneemt elk jaar belangrijke stageprogramma's om bij te dragen aan de tewerkstelling van gekwalificeerde ingenieurs. TAI's programma voor ingenieurs in opleiding, SCI (Your Career Path), dat jongeren sociale kansen biedt en de belangrijkste projecten van Turkije in de geschiedenis van de luchtvaart in de jeugd, biedt ook de mogelijkheid om een ​​actieve rol te spelen.

Dit jaar wordt het stagiair ingenieursprogramma geaccepteerd voor studenten van de afdelingen Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek - Elektronica / Communicatietechniek, Luchtvaarttechniek, Luchtvaarttechniek, Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Computertechniek, Productietechniek, Metallurgie en Materiaalkunde, Chemische Technologie, Mechatronica Engineering, TUSAŞ's Ankara, Het wordt gehouden op de campussen van Istanbul en Bursa.

Met het SKY Trainee Engineer-programma, dat de mogelijkheid biedt om van dichtbij getuige te zijn van nationale projecten, krijgen studenten de kans om de kennis die ze theoretisch op universiteiten hebben geleerd in de praktijk om te zetten dankzij de gekwalificeerde ingenieurs en technici van TUSAŞ, evenals hun technische praktijk en bewustzijn.

Volgens het Top 100 Talent Programme voor onderzoek SCI Turkije's meest bewonderde 3e stageprogramma referenties 27 Start in augustushij was. Voor aanmeldingen voor het stageprogramma deadline Het werd aangekondigd op 27 september. Voor gedetailleerde informatie en referentie www.seninkariyeryolun.com ve www.vizyonergenc.com sites kunnen worden bezocht.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen