Elektrische miniauto ZOOP Era Gestart in Izmir

Elektrische mini-auto ZOOP
Elektrische mini-auto ZOOP

De elektrische miniauto's van een technologiebedrijf dat in Izmir opereert, gaan op pad via het voertuigverdelingsplatform ZOOP dat door hetzelfde bedrijf is ontwikkeld.


Een nieuwe wereld in de afgelopen jaren zowel in het ecosysteem kan een verschil maken in Turkije. Een verhoogd autodeelplatform is toegevoegd door een technologiebedrijf gevestigd in Izmir.

Het elektrische mini-voertuig dat het bedrijf al heeft ontwikkeld, is gecombineerd met het autodeelplatform ZOOP, dat ook is ontwikkeld door de jonge hersens van het bedrijf.

In voertuigen die tot 70 kilometer per uur kunnen rijden, rijdt hij met lithium-ionbatterijen. Voertuigen die kunnen worden opgeladen in stromen van 220 volt, die ook in huizen worden gebruikt, halen een aanzienlijk deel van hun energie uit de zon via de panelen aan de bovenkant.

De sleutel van het voertuig, dat met een enkele lading ongeveer 100 kilometer kan rijden, is de mobiele applicatie genaamd ZOOP, die van internet wordt gedownload. De deur van het voertuig gaat open met de applicatie. In het voertuig dat werkt op het touchscreen in het voertuig, worden de vooruit- en achteruitversnellingen ook aangepast via dit touchscreen. In mini-elektrische voertuigen die een bericht aan de gebruiker geven met de lichten erop, is groen licht 'verhuurbaar', blauw licht betekent 'in gebruik' en rood licht betekent 'onvoldoende lading'.

Voertuigen met slimme gids en navigatiefunctie zijn geschikt voor 2 personen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen