Toeristisch hybride voertuig trekt grote belangstelling in Ankara

Een toeristisch hybride voertuig trekt veel belangstelling in Ankara
Een toeristisch hybride voertuig trekt veel belangstelling in Ankara

Het Ankara-kasteel en de Nation-ring rond het historische centrum, dat gratis diensten verleent aan oplaadbare hybride elektrische elektrische bedrijfsvoertuigen in Turkije, kregen alle punten van Başkentliler. Het hybride voertuig dat door Ford Otosan is geschonken, biedt op weekdagen en weekenden op zes haltes gratis ringdiensten aan burgers.


In het kader van het contract tussen de gemeente Ankara en Ford Otosan werd het oplaadbare hybride elektrische voertuig aangeboden aan Ford Custom PHEV Capitals.

Een van de hybride elektrische voertuigen die werd ontvangen tijdens de ceremonie die door president Yavaş werd bijgewoond, biedt ringdiensten in historische gebieden rond het kasteel van Ankara en Ulus. Binnen- en buitenlandse toeristen kunnen op weekdagen en in het weekend gratis gebruikmaken van de ringservice.

REIS VAN 6 STAPPEN NAAR DE GESCHIEDENIS

Inwoners van Başkent en toeristen die naar Ankara kwamen, begonnen grote belangstelling te tonen voor de dienst die het verkeers- en parkeerprobleem in de historische gebieden rond Ankara Castle en Ulus trof.

De gratis ring rijdt op werkdagen tussen 10.00-17.00 uur en in het weekend tussen 10.00-19.00 uur;

  • Castle Front Square,
  • PTT Samanpazarı-plein,
  • Etnografisch en schildermuseum,
  • Brandweer-Melike Hatun-moskee,
  • Ulus Metro Stop-Stadium Hotel,
  • Ulus Victory Monument-Anafartalar Bazaar,
  • Romeinse theater-Dolmus stopt,
  • Het kan worden bereikt vanaf 6 punten, tegenover het Museum van Anatolische Beschavingen.

VOLLEDIGE OPMERKING VAN BURGERS

Naast burgers die comfortabel en veilig door de geschiedenis reizen met het hybride voertuig, terwijl handelaars de nieuwe dienst volledig waarderen, geven ze hun mening met de volgende woorden:

Hasan Bozkurt (kasteelwinkelier): 'Een dergelijke praktijk bestond hier niet. Het was erg leuk om deze applicatie te hebben. De oude mensen konden niet naar het kasteel lopen. Nu komen ze er comfortabel uit. Het trekt veel aandacht. Buitenlandse toeristen kunnen niet komen vanwege het pandemieproces, maar er zijn alleen lokale toeristen en een groep die er van houdt. Burgers hadden het ook moeilijk vanwege het parkeerprobleem, maar dat probleem is er niet meer. Heel erg bedankt aan de gemeente Ankara en onze burgemeester Mansur Yavaş. ”

Hatice Koramaz (kasteelwinkelier): “We zijn hier 12 jaar actief en we hebben er zo lang op gewacht. Het was heel goed voor ons. We willen zelfs dat het aantal toeneemt. '

Derya Demir (lokale toerist): “We waren erg tevreden over de applicatie. Op weg naar het kasteel is de loopafstand vrij hoog, niet wandelen in deze hitte. Een applicatie waar we vanaf nu uit kunnen kiezen. Onze banen zullen gemakkelijker zijn. Hartelijk dank aan de gemeente Ankara voor de implementatie. ”

Vildan Çelik (lokale toerist): “Een hele goede applicatie. Het is echt moeilijk om in deze hitte te lopen, je hebt geen energie. Daarom vonden we deze applicatie erg succesvol. ”

Kübra Balcıoğlu (lokale toerist): 'Ik ben hier op dit moment erg blij mee. Ik droeg hakken en toen ik deze dienst zag, gebruikte ik hem onmiddellijk. Het was een applicatie die onze voeten van de grond sneed. De wegen van het kasteel zijn erg bergopwaarts. Het was een dienst die we verwachtten en we danken president Yavas hiervoor. '

Meral Ünal (lokale toerist): “Het is een hele goede applicatie geweest. We hebben de posters hier gezien, geleerd en gebruikt. De route is zeer succesvol. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen. "

Ayça Çalış (lokale toerist): 'Dit is mijn tweede bezoek aan Ankara. Toen ik aankwam, was ik erg moe tijdens het rondreizen. Nu kwam ik mijn familie rondleiden. Het was een applicatie die ons erg comfortabel maakte. Er zijn te veel hellingen. Ik hou echt van."

Een ander oplaadbaar hybride elektrisch voertuig dat aan de Metropolitan Municipality wordt geschonken, zal worden gebruikt voor klachten van burgers en bezoeken ter plaatse via Başkent Mobil en Başkent 153.babbelen

hoe 1

Beoordelingen