11 kilometer İnece-producten Snijd Edirne Kırklareli Road

Edirne kirklareli weg kilometers lang gedeelte van Urun geopend
Foto: Ministerie van Verkeer en Infrastructuur

De minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, die het 11 kilometer lange deel van de Edirne-Kırklareli Road opende, zei dat ze voortkwamen uit een sterke traditie die moedig innovatieve en gigantische projecten implementeerde en dat ze aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt in investeringen onder leiding van president Recep Tayyip Erdoğan. De veranderende balans van de wereldeconomie in Turkije biedt geweldige kansen dat onze regio en de voorbereidingen van ons land voor een locatie opmerkten dat wanneer voltooid zoals gewenst, logistiek supermacht maakt.


Minister Karaismailoğlu zei dat ze tussen 2003 en 2020 85 miljard 772 miljoen lira hebben geïnvesteerd in de regio Thracië in Çanakkale, Edirne, Istanbul, Kırklareli en Tekirdağ, en dat de door hem geopende sectie van 11 km de duur van Edirne-Kırklareli Road zou verkorten van 15 minuten naar 5.5 minuten. Hij voegde eraan toe dat met de regelingen alle risico's met betrekking tot leven en eigendomsveiligheid worden geëlimineerd. Karaismailoğlu kondigde aan dat 47.5 kilometer van de weg in 2021 in gebruik zal worden genomen.

Het doel is toegang te krijgen tot een geavanceerd transport- en infrastructuurnetwerk dat past bij de geest van de republiek

Minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu woonde de openingsceremonie bij van 11 kilometer van Edirne-Kırklareli Road. Minister Karaismailoğlu verklaarde dat ze voortkomen uit een sterke traditie die dapper innovatieve en gigantische projecten heeft geïmplementeerd, en zei dat ze de afgelopen 18 jaar onder leiding van president Recep Tayyip Erdoğan aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt in investeringen in alle communicatie- en communicatiesectoren, samen met land, lucht, spoor en zeewegen. .

In het 100-jarig doel van de Republiek van Turkije voor de holistische ontwikkelingsdoelen zei de minister dat toegang tot het ontwikkelde transport- en infrastructuurnetwerk waardig is voor de Republikeinse geest Karaismailoğlu: "Ik hoop dat onze jonge mensen bij het aan boord gaan van de kinderen van de tweede honderd jaar van onze Republiek ze allemaal waden om beter te kunnen voorzien ze zullen zien dat we werken en trots zijn op hun land. We geloven dat we altijd deze prachtige stappen die we zetten met ons hart vol liefde voor het thuisland zullen voortzetten en ons trots zullen maken, en we zullen hun successen samen zien, met onze ogen dwalend, de borst omhoog. ''

Veranderende macro-economie, Turkije levert geweldige deals

De veranderende minister van wereldeconomie Karaismailoğlu merkt op dat Turkije geweldige balans biedt: "De positie van ons land dat de noord-zuid- en oost-westas snel hebben voltooid, is dat we onze voorbereidingen voor ons wensen, onze regio zal een logistieke supermacht maken. Onze export zal toenemen, de toegenomen export zal productie veroorzaken, onze economie zal nog meer groeien, ons leven meer welvaart brengen en rijkdom aan onze rijkdom toevoegen. Daarom zijn we vandaag in Kırklareli, nog een dag in Siirt, Amasya, Çanakkale, Erzurum, Mersin en Muğla. We zijn erg verheugd om vele bruggen, luchthavens, wegen, havens en vele megaprojecten te realiseren waar de wereld jaloers op is. Omdat we weten dat elke stap die we zetten en elke steen die we zetten een doel en betekenis heeft voor de toekomst van ons land. ''

"De transformerende kracht van projecten voegt opwinding en kracht toe aan ons werk"

Minister Karaismailoğlu merkte op dat het getuige zijn van de transformerende effecten van de projecten in het leven van de burgers hen opwinding en kracht bezorgt en benadrukte dat hoewel de projecten hun aantrekkingskracht hebben doen toenemen op investeringen, ze nieuwe zaken, werkgelegenheid, producten, diensten en culturele effecten hebben. Minister Karaismailoğlu verklaarde dat deze investeringen terugkeerden als een toename van rijkdom, welvaart en levenskwaliteit.

“Kırklareli is altijd een van onze prioriteiten als een van de favoriete steden van ons land met zijn geschiedenis, natuur en cultuur. Tussen 2003 en 2020 hebben we wegenverbeterings- en bouwwerkzaamheden uitgevoerd in Kırklareli, bijna 430 kilometer. In dezelfde periode vernieuwden we bijna 420 kilometer spoorlijnen. Tegenwoordig zijn er meer dan 300 duizend snelle internetabonnees in Kırklareli. De regio Thracië, die Çanakkale, Edirne, Istanbul, Kırklareli en Tekirdağ omvat, is van strategisch belang voor de internationale wegen die Europa en Azië met elkaar verbinden. Vanwege deze bevoorrechte positie benaderen we onze regio Thracië met een andere gevoeligheid op het gebied van wegeninfrastructuur, havenbeheer, luchtvaartmaatschappijen en spoorverbindingen. ”

Ecovriendelijk Halkalı-Kapikule hogesnelheidstreinproject, ongevallen en luchtverontreiniging worden verminderd

Minister van Verkeer en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu's woorden Halkalı- Op de hoogte blijven van het Kapikule hogesnelheidstreinproject. Minister Karaismailoğlu zei het volgende over het project: “Tussen 2003-2020 hebben we 85 miljard 772 miljoen lira geïnvesteerd in onze regio Thrace, die Çanakkale, Edirne, Istanbul, Kırklareli en Tekirdağ omvat. Als Ministerie van Verkeer en Infrastructuur, tussen Istanbul en Edirne, dat nog in aanbouw is, Halkalı-Kapıkule High Speed ​​Train Project is een van onze belangrijkste projecten. Het project; 55 kilometer liggen binnen de grenzen van Edirne, 62 kilometer binnen Kırklareli, 68 kilometer binnen Istanbul en 44 kilometer binnen de grenzen van Tekirdağ. De 229 kilometer lange lijn kan dubbele lijnen vervoeren, elektrisch, lading en personenvervoer, geschikt voor een snelheid van 200 kilometer per uur.

Halkalı- De reistijd van de passagier tussen Kapıkule (Edirne) wordt verlaagd van 4 uur tot 1 uur 20 minuten en de dragende tijd wordt verlaagd van 6 uur 30 minuten tot 2 uur 20 minuten. Met ons project, dat milieuvriendelijk is, zal de intensiteit van het vervoer over land in de regio afnemen, waardoor het vervoer per spoor toeneemt, ongevallen en luchtvervuiling afnemen. Met het project zullen de exportkansen van de in de regio geproduceerde industriële producten toenemen en zullen de logistieke kosten die optreden bij het transport van de benodigde grondstoffen naar de maakindustrie afnemen. Wanneer dit project is voltooid, zal het deel van de Zijderoute die door ons land loopt een van de belangrijkste verbindingen zijn die de Europese verbinding vormen. "

11 miljoen Turkse lira tijdsbesparing met een besparing van 13 kilometer

Minister Karaismailoğlu drukte zijn geluk uit voor het samen openen van de Edirne-Kırklareli-weg en onderstreepte dat de totale 47.5 km lange Edirne-Kırklareli-weg, een van de belangrijke weginvesteringen voor de steden Kırklareli en Edirne, een belangrijk onderdeel is van de D-20-as van de oost-westcorridor. hij tekende.
Minister Karaismailoğlu zei in details over de secties waar de opening van Edirne-Kırklareli Road werd geopend: “Het 2 km lange deel van deze weg is voltooid en in gebruik genomen op de route die is vernieuwd in een 2 × 8 rijstrook, met hete mix beklede gesplitste wegstandaard. Het gedeelte van Edirne-Kırklareli Road dat we vandaag hebben geopend; Tussen de 9e en 20e kilometer van het project liggen de varianten van Inece Town en Urunli Village 6 kilometer langs de Inece Creek Bridge, Dolapdere Bridge, Bostanli Overpass Bridge, samen met 11 kruispunten. Terwijl de transporttijd in deze sectie werd teruggebracht van 15 minuten naar 5.5 minuten, werden alle risico's met betrekking tot leven en eigendomsveiligheid geëlimineerd met de gemaakte afspraken.

De financiële waarde van de jaarlijkse tijdsbesparing van 11 kilometer is 13 miljoen lira. Er wordt een jaarlijkse besparing van 2 miljoen lira behaald in brandstofverbruik. Met het project wordt de 3 kilometer lange weg, met een gemiddeld dagelijks verkeer van 650 12, met 1 km verkort. Op deze manier wordt 874 ton COXNUMX-reductie bereikt. Dankzij onze nieuwe weg krijgt Thrace ook een schonere lucht. Kortom, met dit wegenproject wordt het reizen tussen onze Edirne-Kırklareli-steden sneller, comfortabeler, zuiniger en milieubewuster. ”

Minister Karaismailoğlu voegde er ook aan toe dat de volledige 47.5 kilometer lange Edirne-Kırklareli-rijksweg bij ingebruikname in 2021 een grotere bijdrage zal leveren aan het economische leven en de werkgelegenheid.

18 miljard Lira investering in transportmodi in de afgelopen 880 jaar

Minister Karaismailoğlu zei dat er in de afgelopen 18 jaar in totaal 880.2 miljard lira is geïnvesteerd in transport- en communicatiemiddelen, en dat deze investeringen levendigheid hebben gebracht op plaatsen waar ze passeren, net als rivieren en meer handel, productie en werkgelegenheid. Karaismailoğlu, die zei dat een land een modern land kan zijn wanneer het zich ontwikkelt met elke stad, district, stad en dorp tijdens de ontwikkeling, zei dat hun enige wens was om hun ontwikkelingsbewegingen voort te zetten en een groter en sterker land achter te laten voor toekomstige generaties.

De minister van Verkeer en Infrastructuur, de heer Adil Karaismailoğlu, maakte de eerste rit van de weg door de stuurstoel van het voertuig te passeren op de Edirne-Kırklareli Highway, die werd geopend. Gouverneur van Kırklareli Osman Bilgin werd vergezeld door minister Karaismailoğlu.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen