Digiwave's handtekening op 's werelds eerste 3D metalen brug

Digiwave lichtsignatuur bij laswerkzaamheden van 's werelds eerste D-geprinte metalen brug
Digiwave lichtsignatuur bij laswerkzaamheden van 's werelds eerste D-geprinte metalen brug

Lincoln Electric, een van de toonaangevende bedrijven in de lasindustrie, met zijn innovatieve lasmachine Digiwave III; Het voert alle laswerkzaamheden uit van 's werelds eerste 3D-geprinte metalen brug (MX3D) die wordt gebouwd op de Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam.


Lincoln Electric, een van de toonaangevende bedrijven in de lasindustrie, met zijn innovatieve lasmachine Digiwave III; Het voert alle laswerkzaamheden uit van 's werelds eerste 3D-geprinte metalen brug (MX3D) die wordt gebouwd aan de Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam. De brug, die is gebouwd met 3D (driedimensionale) printmethode met roestvrijstalen materiaal, wordt gemaakt in de vorm van 3D-printen met de Digiwave III lasmachine. Bij de bouw van de brug worden 3 Digiwave III lasmachines gebruikt. Typische industriële robots die worden gebruikt bij de constructie van de 3 meter lange stalen brug gebouwd door MX3D met behulp van 12D-printen zijn uitgerust met speciaal gebouwde tools en software om deze robots te besturen. Dankzij deze aanpak is het voor 3D-printen mogelijk om een ​​solide, complexe en elegante metalen structuur te produceren. Het "MX3D Bridge" -project heeft tot doel potentiële toepassingen in meerassige 3D-printtechnologie te demonstreren.

De ontwerp- en engineeringstappen van de brug, die in 2015 werd ontworpen, zijn in 2017 herzien op basis van officiële vergunningen en veiligheidsmaatregelen. Na het programmeren, fondsenwerving en proefprinten begint het eigenlijke printen van de brug. Later worden stukken van ongeveer een meter lang bedrukt om in elkaar te zetten. Nadat het 3D-printen van een derde van de brug is voltooid, gaat de robot die op de brug is geplaatst verder vanaf hier. De bruggen; Het metaal, dat zich in lagen ophoopt en stolt, is bedoeld om te verschijnen in een ontwerp dat de zwaartekracht tegengaat. Na te hebben gezien dat de koppen van de brug in driedimensionale scans niet volledig evenwijdig aan elkaar lopen, wordt besloten dat de brug asymmetrisch op het plan moet zijn. De beweegbare vorm laat zien dat de technologie uit traditionele vormen kan breken. De te bouwen brug over een van de oude grachten van Amsterdam verbindt het verleden van de stad met de technologie van de toekomst.

Digiwave III voegt waarde toe aan de constructie van de MX3D-brug

We werken samen met verschillende technische teams bij de bouw van de brug ontworpen door Joris Laarman Lab en de lasprocessen van de brugconstructie worden ondertekend door de Digiwave III lasmachine ontwikkeld door Lincoln Electric's las- en snijproducten, -oplossingen en dienstenorganisatie SAF-FRO. De gehele brug is gemaakt in 3D-printen met een Digiwave III lasapparaat. Bij de bouw van de brug worden 3 Digiwave lasmachines gebruikt. Bestaande uit een driefasige omvormer op basis van softwarematige schakeltechnologie, kan deze machine tot 30% energie besparen. Naast zijn uitstekende lasprestaties, beschikt dit lasapparaat over nieuwe communicatietools zoals USB, Ethernet en zelfs Wi-Fi die nauwkeurige bewaking en tracking van laswerk mogelijk maken met upgradeable Linux-software. DIGIWAVE III, dat uitstekende resultaten biedt bij lasprocessen, biedt meer dan 200 synergetische lasmodi. Deze machine biedt uitstekende lasprestaties voor een breed scala aan materialen, diameters, draden, gascombinaties en heeft 50 speciale synergische modi. Machine; Het geeft uitstekende resultaten bij MIG / MAG-lassen, lassen van koolstofstaal / roestvrijstalen materialen en bekleed elektrodelassen. Digiwave III voegt ook waarde toe aan de constructie van de MX3D-brug.

Lincoln Electric las- en snijproducten voor gebruikers, die oplossingen en dienstverleners ontwerpt en produceert die Digiwav III ontwikkeld door SAF-FRO maakt een verschil in de Turkse markt. Lincoln Electric Turkije in ons land met de verzekering die te koop wordt aangeboden Digiwav III ondergaat een grote transformatie van de sector. De innovatieve producten van Digiwav III en Lincoln Electric Turkey http://www.askaynak.com.tr kan worden onderzocht op.

Hibya News Agencybabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen