Beroemde Car Racer Third Orders uit Asara Turkije

Derde turkiyeye beroemde speedway-bestellingen van Asari
Foto: Hibya

Gehouden in Duitsland, werd de zakenman van de Nürburgring Endurance Series en vertegenwoordigde Turkije op de speedway Commandments Asari, gescheiden van de derde baan in de vierde race van de serie. De Turkse technologiepartner Asari racet met de BMW 330 in Tezmaksan-sponsoring, die op 29 augustus wordt gehouden, wil een beter cijfer halen in de koelte van de vijfde race.


De ontspanning die werd ervaren onder de zware quarantainecondities die werden geïmplementeerd in het kader van de Covid-19-uitbraak, mobiliseerde ook de autoracebanen. De technologiepartner van Turkije, Tezmaksan, sponsor van de Nürburgring Endurance Series in ons land (NES), die zakenlieden en speedway-geboden vertegenwoordigde Asari was cool in de vierde etappe die op de derde baan eindigde. In de Nürburgring Endurance Series (NES) in Duitsland startte Aşarı, die ons land vergezelde met zijn team Nicolas Griebner en Björn Simon, de zesde plaats in de VT2-klasse en wist aan het einde van de stint naar de derde plaats te stijgen. Nicolas Griebner en Björn Simon, die het voertuig van Emir overnamen, bleven de positie behouden. Asari, die in de laatste 40 minuten van de race opnieuw het stuur overnam, dwong het voertuig niet om de remmen te beschermen en bereikte als derde de finish.

Drie jaar succesvol vertegenwoordigen van Turkije in deze serie Asari en zijn team, dat op 29 augustus wordt gehouden, wil een veel betere graad van de vijfde etappe van de serie vastleggen. We wensen onze vertegenwoordiger succes in de vijfde etappe van de NES 2020 kampioenschappen eerste seizoen races, ook bekend als NLS (Nürburgring Langstrecken - Serie).

Hibya News Agencybabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen