Werkt op Kent Meydani Terminal Tramlijn herstart

De voltooiing van de tramlijn aan de terminal van het stadsplein begint
De voltooiing van de tramlijn aan de terminal van het stadsplein begint

De eerste fase van de aanbesteding voor de levering van T7-lijnen, die in juni werd aangekondigd door de burgemeester van de stad Bursa Alinur Aktaş onder 31 grote projecten en die aankondigde dat de aanbesteding uiterlijk op 2 augustus zal plaatsvinden, vond plaats op 5 augustus. Nadat het contract is getekend met het winnende bedrijf en de site is opgeleverd, begint de voltooiing van de bouw aan de T2-lijn onmiddellijk.


De grootstedelijke gemeente van Bursa heeft de stad ontworpen in overeenstemming met de doelstellingen om de stad met ijzeren netten te weven, maar de bouw is gestopt vanwege de turbulentie in de deviezen na de laatste algemene verkiezingen en het liquidatieverzoek van het aannemersbedrijf aan het ministerie. Burgemeester Alinur Aktaş, burgemeester van de gemeente Bursa, die de kwestie op de agenda bracht tijdens de bijeenkomst die hij in juni hield en zeven grote projecten voor Bursa aan het publiek aankondigde, zei dat de aanbesteding voor de levering van T7-lijnen uiterlijk op 2 augustus zal plaatsvinden.

De aanbesteding is gedaan tijdens de fabricage

Bursa Metropolitan Municipality Department of Transportation hield op 11 augustus de aanbesteding voor de 'voltooiingswerken' van de bouwwerkzaamheden van het stadsplein - Terminal Tramlijn met een totale lengte van 9 445 meter met 05 stations. Terwijl de aanbesteding voor de voltooiing van de resterende bouwwerken van de tramlijn T2, de meeste bouwwerken zijn voltooid, zullen de werken onmiddellijk starten nadat het contract met het aannemersbedrijf in de komende dagen is ondertekend.

Woorden worden een voor een bewaard

Burgemeester Alinur Aktaş, burgemeester van de gemeente Bursa, herinnerde eraan dat ze de vruchten begonnen te plukken van hun vergaderingen bij zowel het voorzitterschap als de ministeries, en zei dat ze graag hun beloften aan de bevolking van Bursa nakomen. Burgemeester Aktaş herinnerde aan de beloften die hij in juni aan het Bursa-publiek deed en zei: “We zeiden dat we tegen 31 juli zullen beginnen met de sloop van de sportschool en het zwembad naast de Millet Garden, die zijn economische leven heeft voltooid. We zijn begonnen met de sloop vóór de Eid al-Adha en ons werk gaat door. We zullen binnenkort zorgen voor een veel betere sportschool en het gebied van de National Garden uitbreiden. Op dezelfde bijeenkomst hebben we aangekondigd dat we de aanbesteding voor de levering van de T2-lijn tot 31 augustus zouden doen. We zijn onze belofte nagekomen en hebben onze inschrijving op 5 augustus gedaan. Nu loopt het proces. Het contract wordt getekend met het bedrijf dat de aanbesteding heeft gewonnen en de werkzaamheden gaan direct van start. We gaan door met ons werk met als doel te doen wat we zeggen in plaats van veel te zeggen en niets te doen. Hopelijk voltooien we binnenkort de constructie en brengen we het railsysteem naar Terminal. "Veel succes met onze Bursa al".babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen