Voor gezondheid, de meest uitgebreide coronaviruscontrole met het motto voor iedereen

De meest uitgebreide coronaviruscontrole zal worden gedaan onder het motto voor ons allemaal voor de gezondheid
Foto: Pixabay

Het ministerie van Binnenlandse Zaken stuurde een circulaire over coronaviruscontroles naar 81 provinciale besturen.


In de circulaire, vanaf het moment dat de COVID-19-epidemie werd gezien, de aanbevelingen van het ministerie van Volksgezondheid en het Wetenschappelijk Comité Coronavirus, onze voorzitter dhr. Er werd aan herinnerd dat, in overeenstemming met de instructies van Recep Tayyip Erdoğan, veel maatregelen werden genomen en geïmplementeerd om het risico van de epidemie in termen van volksgezondheid en openbare orde te beheersen, om sociaal isolement te waarborgen, de afstand te beschermen en de snelheid van verspreiding te beheersen.

Er werd benadrukt dat het volgens de regels van reiniging, masker en afstand, die de basisprincipes zijn in de gecontroleerde sociale levensperiode, van groot belang is voor het welslagen van de strijd tegen de epidemie.

In dit verband werd gesteld dat de gouverneurschappen de opdracht kregen om met bepaalde tussenpozen of op bepaalde dagen inspecties uit te voeren met circulaires die op verschillende data waren uitgegeven. In het huidige stadium, gezien het aantal gevallen van de afgelopen dagen, werd gesteld dat het belang van het volgen van de huidige maatregelen op elk gebied van het leven opnieuw naar voren kwam, en daarom zullen de meest uitgebreide coronavirusmaatregelen in het hele land worden gecontroleerd.

In dit verband;

Op donderdag 6 augustus 2020, in alle provincies en districten, gouverneurs, districtsgouverneurs, burgemeesters, managers en personeel van alle relevante openbare instellingen en organisaties, professionele kamers, algemene wetshandhavingseenheden (politie, gendarmerie, kustwacht) en speciale wetshandhavingseenheden (politie, privé beveiliging etc.), zal de meest uitgebreide audit tot nu toe worden uitgevoerd onder het motto VOOR ONS ALLEN VOOR GEZONDHEID.

Deze inspecties zijn; accommodatiefaciliteiten, winkelcentra, marktplaatsen, hoge markten, restaurants, cafés, restaurants, coffeeshops, cafés, theetuinen, bruiloften en bruiloften, kappers / kappers / schoonheidscentra, internetcafés / salons en elektronische speelplekken, stad en intercity voertuigen voor openbaar vervoer, commerciële taxi's, taxistops, park / picknickplaatsen, pretpark / themaparken en alle woonruimtes.

De auditteams zullen worden samengesteld uit vertegenwoordigers van relevante openbare instellingen en organisaties (wetshandhaving, lokale besturen, provinciale / districtsdirecties, enz.) En professionele kamers, rekening houdend met de expertise van elk bedrijf of elke locatie.

Tijdens de audits richten we ons op het begeleiden en sensibiliseren.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen