2021 Mercedes-Benz S-Klasse, alles wat je vriendin wil

mercedes benz
mercedes benz

In september 2020 onthult Mercedes-Benz zijn nieuwe futuristische auto S-Klasse 2021. Dit zou de eerste auto zijn met een AR-display (augmented reality): het beeld op de voorruit reflecteert informatie van veel sensoren, waaronder camera's.

Hoe werkt het


Mercedes-Benz introduceerde een innovatief systeem genaamd Head-up Display dat zal werken met augmented reality. Net als vergelijkbare Head-up displaysystemen op de markt, geeft het display van elke S-klasse auto uw snelheid weer, ongeacht of de radar-cruise control en de lane keep assist actief zijn. Het nieuwe systeem zal worden gescheiden van andere momenteel beschikbare toepassingen van "virtuele afstandselementen" met actieve afstandsassistent Distronic ingeschakeld.

Ook zal een nieuw head-updisplay geanimeerde waarschuwingslijnen bevatten als de bestuurder buiten de rijstrook komt. De navigatie wordt echter het sterkste punt van de nieuwe S-klasse.

Deze innovatieve functie maakt gebruik van blauwe pijlen die boven de weg lijken te zweven. Als u de bocht nadert, ziet u deze pijlen die u precies vertellen waar u moet afslaan. Zodra u de gewenste locatie heeft gevonden, toont het scherm een ​​zwevend punt om aan te geven dat u de reis met succes hebt voltooid.

Het systeem is de sleutel

De auto zal niet slechts één scherm hebben. De ontwikkelaars installeerden een volledig projectiesysteem van Texas Instruments, inclusief een spiegelapparaat (DMD). De DMD heeft een resolutie van 1.3 megapixels. Projecteert een afbeelding op een scherm voor de ogen van de gebruiker. Zoals voorlopig bekend, zal het scherm een ​​beeld kunnen projecteren met een zichtbaarheid van 10 graden horizontaal en 5 graden verticaal.

Als bestuurder zie je op een afstand van 10 meter graphics op een 77 inch beeldscherm verschijnen.
Daimler biedt niet alleen nieuwe technologieën voor gebruikers van de S-klasse, maar stelt hen ook in staat om een ​​beter idee te krijgen van hoe de zaken ervoor staan ​​in de auto-industrie gedurende het nieuwe decennium. Het integreren van een transparant scherm op de voorruit bleek een slecht uitgevoerd idee. De reden is nog niet bekend (het is echter duidelijk dat de applicatietechnologie zelfs voor de duurste auto te duur zal zijn.) Ontwerpers hadden met twee dingen te maken. Het eerste ongemak zijn de beperkte mogelijkheden van het projectiesysteem. De tweede is de ultieme wens om mooie ontwerpen te maken waarbij duidelijkheid en veiligheid veel belangrijker zijn.

Magisch scherm

Het is een van de componenten van het technologische proces dat aanwezig zal zijn in de volgende generatie auto's in de S-klasse. Het interieur biedt plaats aan vijf digitale schermen en het centrale deel van het 12,8 inch multimediascherm wordt een echt "centraal" scherm. De bestuurder krijgt een volledig digitaal dashboard en passagiers kunnen aparte schermen hebben die de projectie van het hoofdscherm kunnen bekijken.

Het multimediasysteem zal worden uitgerust met een encyclopedie die alle informatie kan verstrekken die het geluid vereist. Bovendien zal het voertuig worden uitgerust met 's werelds eerste frontairbags voor passagiers op de achterbank.

De grote krachtmeting vindt plaats op 2 september. Daimler bestuurslid Markus Schäfer, in teaservideo Het biedt hoogtechnologische innovatie. Hoewel de eerste tentoonstelling dit jaar wordt gehouden, kun je niet verwachten dat je tot 2021 op een nieuw technologisch wonder zult rijden, aangezien de laatste fasen zich nog in de testmodus bevinden. Maar, de ru-bruiden website Als je graag mooie vrouwen bezoekt en gratis ritten geeft, zal Mercedes je nog niet imponeren met veel meer futuristische elementen waar ze momenteel aan werken.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties