Tünektepe Cable Car Facility bood onderdak aan 7 duizend mensen tijdens Eid Holiday

De kabelbaan van tunektepe verwelkomde duizend mensen tijdens de vakantie
De kabelbaan van tunektepe verwelkomde duizend mensen tijdens de vakantie

Bedrijf ANET AŞ. De Tünektepe-kabelbaan, de recreatiegebieden Sarısu en Topçam, Tophane Tea Garden en Women's Beach, beheerd door Tünektepe, werden tijdens de vakantie overspoeld met bezoekers. Sociale voorzieningen hebben tijdens de vakantie 64 duizend mensen opgevangen.


Antalyalılar-burgers en een feestdag naar Antalya vanuit Turkije over de pas was een heerlijk feest in de sociale voorzieningen van de gemeente. Sociale voorzieningen hielpen hun gasten op de beste manier door het hele feest ononderbroken service te bieden.

VAKANTIE PLEZIER OP DE TOP

Tünektepe, de 605 hoge top van Antalya, had de drukste dagen tijdens de religieuze feestdag. De kabelbaanfaciliteit Tünektepe, waar hygiëneregels strikt worden toegepast in het kader van pandemische maatregelen, bood onderdak aan 7 duizend mensen. Duizenden lokale en buitenlandse vakantiegangers stapten in de kabelbaan en keken vanaf Tünektepe naar het unieke uitzicht over de stad.

PICKNICKGEBIEDEN GEVULD

Topçam en Sarısu, een van de mooiste recreatiegebieden van Antalya, beheerd door ANET A.Ş., dienden ook picknickers tijdens de Eid al-Adha-vakantie. De promenades van Sarısu en Topçam, die een prachtige schoonheid hebben met hun natuur, zee en groen, waren gevuld met picknickers. Het recreatiegebied Sarısu bedient 40 duizend mensen en het recreatiegebied Topçam bedient 10 duizend mensen tijdens het feest.

GEWELDIGE INTERESSE IN DE THEETUIN VAN TOPHANE EN HET STRAND VAN VROUWEN

Tophane Tea Garden, dat onmisbaar is geworden voor de mensen van Antalya en bezoekers van de stad met zijn onverzadigbare Kaleiçi en uitzicht op zee, bood onderdak aan 5 duizend mensen tijdens de vakantie. De Metropolitan Municipality Sarısu Women's Beach bood haar gasten ook een gecontroleerd en comfortabel zeeplezier tijdens de feestvakantie. Women's Beach bediende tweeduizend vakantiegangers.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen