De eerste vrouwelijke locomotiefmachiniste van Rusland die de 21-jarige Sofia Dorofeyeva wordt

Sofia dorofeyeva is de eerste vrouwelijke machinist van Sofia in Rusland
Foto: Sputniknews

Het bedrijf van de Russische Spoorwegen (RZhD) kondigde voor het eerst aan dat een jonge vrouw locomotiefmonteur in het land zal worden.


In Rusland mogen vrouwen pas in 2021 als machinist werken.

SputniknewsVolgens het nieuws in; "Adjunct-algemeen directeur van RZhD, Oleg Valinskiy, benadrukte in zijn verklaring aan het bedrijf 'Gudok' dat hij ten minste drie jaar assistent was om machinist te worden om kandidaat machinist te worden. de vrouw zal optreden. De eerste machinistenvrouw is de 3-jarige Sofia Dorofeyeva. '

Valinskiy legde uit dat Dorofeyeva 2 jaar opleiding had genoten en dat de opleiding bestond uit theoretische en praktische lessen, dat de jonge vrouw op 1 januari 2021 zou beginnen te werken als assistent van een machinist met meerdere eenheden (EMU) en vervolgens als machinist zou werken nadat ze de nodige ervaring had opgedaan.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen