Het zoeken naar Sarp Göksoy, 8 jaar brandweer in Izmir, wordt voortgezet

Sarp Goksoyu Zoekactiviteiten
Sarp Goksoyu Zoekactiviteiten

De duikers van de Izmir Metropolitan Municipality zijn op zoek naar de 8-jarige Sarp Göksoy, die op zee is verdwenen met de brandweerploegen van de gemeente Foça. "Onze teams proberen ons kind te vinden zonder te stoppen en uit te rusten", zegt Murat Varliorpak, hoofd van de brandweer van de metropool Izmir. 2 mensen uit dezelfde familie kwamen om het leven in de boot die kapseisde na het zeilen op 4 augustus in Foça.


Brandweerlieden van de Izmir Metropolitan Municipality steunen de gemeente Foça bij hun inspanningen om de 8-jarige Sarp Göksoy te zoeken, die verdween als gevolg van het zinken van zijn boot met zijn gezin in Foça op de tweede dag van het Offerfeest. "Onze teams proberen ons kind te vinden zonder te stoppen en uit te rusten", zegt Murat Varliorpak, hoofd van de brandweer van de metropool Izmir.

Om de vakantie door te brengenKarşıyakaNadat Goksoy, die vanuit Izmir naar Foça ging, verdween in de baai van Haysiz Ada, blijven de duikers van de Izmir Metropolitan Municipality Sarp zoeken met de brandweerploegen van de gemeente Foça. Het brandweer- en brandweerdirectie-directoraat voor opsporing en redding en rampenzaken onder water en bovengronds zoek- en reddingsteam zet hun zoektocht rond het eiland Orak voort.Naast de duikers in het team van de Metropolitan Municipality gebruikt het team ook de onderwaterbeeldrobot bij zoekoperaties.

Het hoofd van de brandweer van de stad Izmir, Murat Varlıorpak, die informatie over de onderzoeken verstrekte, worstelde om Sarp Göksoy te vinden, die in Foça in de zee verdween en de harten van ons allemaal verbrandde. Murat Varlıorpak zei dat zijn doel als brandweerfamilie was om ervoor te zorgen dat de ergste momenten werden overwonnen met de minste schade: "We zullen Göksoy blijven zoeken."

De boot met de naam "Egem" in het Foça-district van Izmir kapseisde nabij het eiland Haysiz nadat hij op 2 augustus vanuit de locatie Kumburnu was gevaren en 4 mensen van dezelfde familie stierven.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen