Aanleg van voetgangerstunnel naar Adıyaman-Gölbaşı Station Aanbestedingsresultaat

Bouw van voetgangerstunnel van gewapend beton naar station Adiyaman Golbasi als resultaat van de aanbesteding
Bouw van voetgangerstunnel van gewapend beton naar station Adiyaman Golbasi als resultaat van de aanbesteding

Constructie van voetgangersonderdoorgang van gewapend beton naar aanbestedingsresultaat van station Adıyaman-Gölbaşı


5 bedrijven hebben biedingen ingediend voor de aanbesteding voor de bouw van gewapend betonnen voetgangersonderdoorgang naar Adıyaman-Gölbaşı Station met een geschatte kostprijs van 2020 TL van het TCDD 286269th Regional Procurement Directorate (TCDD), met het aantal KİK genummerd 3.109.811,58/20, en 2.129.143,83 De joint venture van ERDAL BALANLI + RADE TURİZM werd gewonnen met een TL-bod. 4 bedrijven die hebben deelgenomen aan de aanbesteding hebben een bod ingediend onder de grenswaarde.

De aanbesteding betreft de bouw van 71,3 m gewapend betonnen voetgangersonderdoorgang naar het Adıyaman-Gölbaşı Station. De duur van het werk bedraagt ​​320 (driehonderdtwintig) kalenderdagen vanaf de plaats van levering.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen