Verklaring van TCDD over TULOMSAS Land

Verklaring van TCDD over TULOMSAS Land
Verklaring van TCDD over TULOMSAS Land

Het nieuws over het 123 hectare grote land van TÜLOMSAŞ in Eskişehir en de verklaring van Utku Çakırözer werden ontkend door TCDD. In de verklaring van het 2e regionale directoraat van TCDD werden de volgende verklaringen afgelegd:


Het werd door ons noodzakelijk geacht om correcties aan te brengen met betrekking tot de onwerkelijke informatie die in sommige persmedia werd gepubliceerd met de inhoud van "Het openen van een aanbesteding voor bestemmingswijziging voor het land van 123 hectare TÜLOMSAŞ" en de verklaringen van de plaatsvervanger van CHP Eskişehir, de heer Utku Çakırözer, die in de pers werden weerspiegeld met valse informatie.

Op 28.01.2014 januari 1 is een protocol ondertekend tussen de stedelijke gemeente Eskişehir en TCDD. Hoewel binnen de reikwijdte van het protocol werd besloten dat het bestemmingsplan op schaal 1000/XNUMX van het gebied waar het Eskişehir Station Basin zich bevindt, is gemaakt door de Eskişehir Metropolitan Municipality, is het niet gemaakt door de Eskişehir Metropolitan Municipality.

De bouw van technische gebouwen, die essentieel zijn voor beveiligingssystemen zoals verlichting, elektriciteit en ventilatie van het stationsgebied en het gesloten gedeelte van de spoorweg, is begonnen, maar de gemeente Tepebaşı heeft onze constructies verzegeld vanwege de vergunningswerken die zijn goedgekeurd door de districtsgemeenten. Als verantwoording werd het ontbreken van 1/1000 bestemmingsplannen op schaal getoond.

De gemeente Tepebaşı heeft ons verzocht een bestemmingsplan op schaal 1/1000 te maken. Met de bovengenoemde aanbesteding is het doel om de problemen weg te nemen die worden ondervonden door het maken van het bestemmingsplan voor het gebied met een oppervlakte van 1.234.373 vierkante meter en nummer 980 perceel 17 in het veld van het Eskişehir-station.

Het stationsgebied, dat wordt genoemd in het nieuws en in de ongegronde beweringen van de heer Çakırözer, zal de kwaliteit van het stationsgebied, waar ook het land van TÜLOMSAŞ ligt, niet veranderen en het zal als een 'openbare dienst'-gebied blijven zoals in de huidige situatie. TÜLOMSAŞ, dat al jaren actief is in de spoorwegsector, waar na een lange periode grote investeringen in ons land zijn gedaan, zal voortaan meer diensten aan de spoorwegsector verlenen.

De inhoud van het nieuws en de aantijgingen die zijn gedaan zonder dat we informatie van ons hebben gevraagd en waarvan duidelijk wordt aangenomen dat ze het publiek op een valse, valse en bevooroordeelde manier leiden, is op geen enkele manier verenigbaar met het begrip van onpartijdige journalistiek die de verantwoordelijkheid heeft om nauwkeurige en onpartijdige informatie te verstrekken. Bovendien zijn de verklaringen van de heer Çakırözer waarin hij stelt dat de bestemmingswijziging is doorgevoerd zonder de Eskişehir Metropolitan Municipality en Tepebaşı Municipality te informeren, onrealistisch en vertekend.

We herinneren het publiek eraan dat de Metropolitan Municipality, die een wijziging in het bestemmingsplan heeft geëist en niet heeft aangebracht, en de gemeente Tepebaşı, die onze constructies heeft verzegeld, tot dezelfde partij behoren, en dat dit incident, dat informatieverontreiniging onthult, een bewijs is van de verbroken verbinding tussen de relevante gemeenten en de plaatsvervangers van de relevante partij. .babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen