Ballonplezier in Ankara! Er zal niet worden gevlogen in Keçiören

Ballonplezier in Ankara blijft niet kecioren vliegen
Ballonplezier in Ankara blijft niet kecioren vliegen

De gemeente Keçiören zei, door op de eerste dag van Eid al-Adha nog een primeur te tekenen in Ankara, "Ben je klaar om met Ankara te vliegen?" een evenement georganiseerd onder de naam. Keçiören-burgemeester Turgut Altınok zei tegen de deelnemers aan het evenement: “We zitten niet alleen qua service, maar ook in de lucht. De Republic Tower hangt ook in de lucht, op een punt dat de mogelijkheid biedt om het Esztergom-kasteel in Ankara op te zetten, en onze kabelbaan biedt ook de mogelijkheid om op de route te reizen, wat de mogelijkheid biedt om veel plaatsen in Ankara te zien. Onze nieuwe dienst, de luchtballon, biedt al het moois van de aarde en de lucht aan onze burgers. ”

DE EERSTE VLUCHT VOORGESCHREVEN DOOR ALTINOK


De gemeente Keçiören bracht inwoners van Ankara en inwoners van Keçiören met een heteluchtballon in de open ruimte op de route Fatih Avenue. Het evenement, dat adrenaline-liefhebbers de mogelijkheid biedt om Ankara en Keçiören vanuit de lucht te bekijken, maakte de eerste vlucht met de familie van de gemeente Keçiören Turgut Altınok. AK Party Keçiören District President Zafer Çoktan, evenals vertegenwoordigers van politieke partijen en niet-gouvernementele organisaties woonden het evenement bij.

Burgemeester Altınok, die de deelnemende burgers bij de ingang van het evenemententerrein begroette, feliciteerde de vakantie van Kurban met zijn toespraak op het podium. Altınok zei: 'Ik vraag mijn allerhoogste Heer dat de feestdag van het Heilig Offer goedheid en schoonheid brengt voor de islamitische wereld en voor de hele mensheid. We hebben nu een feest met Kovidli (Kovid-19). Hopelijk zullen zowel ons land als de hele mensheid zo snel mogelijk worden gered door de nodige zorg voor deze problemen te tonen.

"In Turkije HEBBEN DE GEMEENTELIJKE KANSEN DE EERSTE TORENBOUW GEMAAKT WIJ"

Altınok onderstreepte in zijn toespraak ook dat Keçören een wijk is die bekend staat om zijn primeurs op het gebied van service en zei: "Als we onze districtskabelbaan maken, 'komt er dan een kabelbaan in de stad?' ze zeiden. Maar toen veel van onze burgemeester in Turkije zowel in Ankara als de mogelijkheid die begon met skiliften. Zo lieten we zien dat er behoefte is aan kabelbanen in de stad en in de stad. Toren is de hoogste toren in de Republiek Turkije. Onze Toren, de toren is de eerste gemeente in Turkije met haar eigen kansen. We hebben de aanbesteding gedaan, als mijn Heer hem heeft toegestaan, zullen we hem openen in 2021 en we hebben hem naar Keçiören, Ankara en ons land gebracht. Atakule werd gebouwd tijdens de late Altınsoy-periode. Ankara Metropolitan Municipality heeft deze toren kunnen samenwerken met Vakıflar Bank. Atakule wordt 107 meter en de Cumhuriyet-toren wordt 186 meter. Het zal meer bezienswaardigheden bevatten dan Atakule en zal een prachtig werk zijn met meer activiteiten. Op de bovenste verdieping krijgen we een ruimterras en science center voor onze kinderen. ”

"WIJ ZULLEN ONZE ANKARA EN KEÇİÖREN CONTACT MET DE BALLON"

Altınok verklaarde dat ze de verscheidenheid aan diensten voor kinderen en jongeren hebben vergroot om een ​​plezierige tijd te hebben, en vervolgde zijn toespraak als volgt:

'De toekomst van naties en staten zijn hun kinderen en jongeren. We blijven doen wat nodig is om onze kinderen en jongeren groot te brengen. We hebben veel projecten. Een daarvan is ons 'Science Park'-project. Kinderen en jongeren die niet in Turkije zijn voor een ander project, ons 'Eco Park'-project. We gaan ons attractiepark in onze wijk verbeteren en terugbrengen naar onze stad. We openden ons overlevingspark, waar kinderen veel tijd doorbrengen. Bovendien begon het Sea World-aquarium als een primeur in Turkije te dienen. We hebben nieuwe vissen meegenomen. We bieden de mogelijkheid om de wezens zowel boven als onder de oceanen en zeeën over de hele wereld te zien. De kabelbaan en de Sea World zijn tijdens de feestdagen gratis. We zijn begonnen met heteluchtballonnen. We brengen onze Ankara en Keçiören naar de ballon. Dit jaar investeren we 50 miljoen sporten. Ik wil onze president, minister van Jeugd en Sport en president van de Spor Toto-organisatie bedanken. ”

DEFINITIEVE VLUCHT OP 30 AUGUSTUS

Na de toespraken in het protocol maakte president Altınok de eerste vlucht met zijn gezin. Gecontroleerd werd een "Connected Flight" uitgevoerd met een ballon van 8 duizend kubieke voet met een mand van 250 personen. De ballon, die een maand in Keçiören zal dienen, maakt zijn laatste vlucht op 30 augustus.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen