Het Endurance Championship van Turkije werd gehouden

Georganiseerd door de Turkse Hippische Federatie en Isparta Equestrian Sports Club, werden de 6e Nationale Equestrian Endurance Turkey Championship wedstrijden gehouden in Bozanönü en Senirce. Gouverneur Ömer Seymenoğlu en rector van de Isparta University of Applied Sciences prof. dr. İbrahim Diler volgde de wedstrijden op de voet met TCDD 7th Regional Manager Adem Sivri en reikte de prijzen uit aan de atleten die bovenaan stonden. Aan het kampioenschap deden 50 ruiters uit verschillende provincies mee.

In de race die plaatsvond in 4 categorieën, ADG (50 km) werd namens TCDD gereden. Tijdens de prijsuitreiking op het station van Bozanönü werd de TCDD-trofee uitgereikt door de 7e districtsmanager Adem Sivri. De winnaar van de TCDD-race, Özge Savaş, de atleet van de Isparta Equestrian Sports Club gevestigd in het stationsgebied van Bozanönü, werd de 1 km Turkse kampioen met de 50e plaats.