IETT's 149e verjaardag gevierd met enthousiasme

Het bestuursjaar werd met enthousiasme gevierd
Het bestuursjaar werd met enthousiasme gevierd

Het 149-jarig jubileum van IETT, dat al 149 jaar passagiers vervoert in Istanbul en de architect van vele primeurs in ons land, werd met enthousiasme gevierd.


De eerste, 's werelds tweede metro van Turkije, een historisch evenement dat voor de tunnel wordt gehouden IETT General Manager Alper goed geïnformeerd, adjunct-directeur-generaal Dr.IETT Hasan Özçelik en Hamdi Alper Kolukısa, CHP İBB-raadsleden Doğan Subaşı, Tarık Balyalı en Mesut Kösedağ, IETT-afdelingshoofden, unitmanagers en medewerkers waren aanwezig.

De ceremonie, die werd gehouden met een kleine verjaardag bij de ingangen van de Beyoğlu-tunnel en de Nostalgische Tram, begon met de toespraak van IETT General Manager Alper Bilgili. Daarna, na het bezoeken van de tentoonstelling, werd de vertoning van de film "Everything is Very Beautiful with IETT" bekeken. Later werd de evenementenwagen naar İstiklal Street gestuurd met het eerste nummer op het Tünelplein en eindigde het evenement op het Taksimplein.

Turkije's grootste aanbieder

In zijn toespraak hier zei IETT General Manager Alper Bilgili: “Het is een heel gelukkige dag, IETT ging anderhalve eeuw in. Met de start van de eerste door paarden getrokken tram in Istanbul 1 jaar geleden, begon de reis met het openbaar vervoer van IETT. Dat kan de grootste aanbieder van openbaar vervoer in Turkije zeggen. Met meer dan 149 duizend bussen, bijna 6 duizend medewerkers, 10 duizend haltes en 14 lijnen maken we jaarlijks anderhalf miljard ritten. IETT is vandaag de dag na Londen de grootste transportinstelling op wielen ”.

Veel beroemdheden namen deel aan de geschiedenis van IETT

Bilgili herinnerde eraan dat veel beroemdheden zich ze in de geschiedenis van IETT hebben herinnerd en zei: “Onze president Recep Tayyip Erdoğan, minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, en Ferruh Bozbeyli, een van onze ex-parlementsvoorzitters van de Turkse Grote Nationale Vergadering, werkte ook vele jaren in IETT. We kunnen ons gevoel van dankbaarheid aan alle managers, medewerkers, trainers en chauffeurs die hebben deelgenomen aan de diepgewortelde geschiedenis van IETT, zoals film- en theateracteur Tuncel Kurtiz, schrijver Yaşar Kemal, Milli Atlet Cezmi Or, regisseur Memduh Ün, niet beschrijven. " hij sprak.

We zullen deze epidemie samen overleven

Verwijzend naar de COVID 19-epidemie die de hele wereld trof in het laatste deel van zijn toespraak, zei algemeen directeur Bilgili: “We hebben allemaal zeer belangrijke plichten om ons tegen deze epidemie te beschermen. De voorzorgsmaatregelen die ieder van ons neemt, beschermen zowel onze eigen gezondheid als die van de ander. Als algemeen directoraat van IETT desinfecteren we al onze voertuigen elke dag. We installeerden desinfecterende apparaten bij onze metrobushaltes. Op dit punt hebben onze passagiers ook belangrijke taken. Bij het gebruik van het openbaar vervoer moeten we onze oude gewoontes achter ons laten. We mogen nooit proberen op voertuigen zonder masker te stappen. We moeten oppassen dat we tijdens de spits geen gebruik maken van het openbaar vervoer als we geen baan hebben. Ik ben er volledig van overtuigd dat we deze epidemie samen zullen overwinnen. " zei

IETT is een van de meest gevestigde organisaties in ons land.

In zijn toespraak benadrukte İBB CHP Group Vice-voorzitter Doğan Subaşı de 150-jarige geschiedenis van İETT. Het aantal 150-jarige instellingen in Turkije verklaarde dat zeer kleine Subasi, "een van de meest fundamentele instellingen van ons land IETT. Deze plaats is een van de oudste instellingen, niet alleen in ons land, maar ook in de wereld. We zijn tijdelijk, maar deze instellingen zijn permanent. We moeten allemaal met al onze kracht werken om bij te dragen aan de merkwaarde van IETT. Bij deze gelegenheid zei hij: "IETT's 149ste verjaardag, goed voor ons land en natie".

JavaScript is vereist voor deze diashow.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen