1056 meter lange bloktrein vanuit China in Izmit

bloktrein vanaf de trein is in Izmit
bloktrein vanaf de trein is in Izmit

Baku-Tbilisi-Kars (BTK) als het belangrijkste onderdeel van de IJzeren Zijderoute, ook wel Central Corridor-spoorlijn genoemd, bestaande uit meer dan 1056 meter buiten China, heeft 5 blokken bereikt van de trein naar Turkije.


China van de reuzentrein op de juiste manier op 20 juli in Turkije, Georgië / 30 juli 2020 Ahilkelek van 09.00 bedroeg Kars-acteren, Georgië / Ahilkelek Köseköy / Izmit-routes om de douaneprocedures normaal in plaats van 70 uur op te nemen Hij voltooide het in 52 uur en herhaalde zijn oude record.

De trein met een gewicht van 01 ton, bestaande uit 2020 containers die op 9.00 augustus 50 om 1.992 uur aankomen in Köseköy, heeft de langste importtrein die door de Baku-Tbilisi-Kars-spoorlijn rijdt met een lengte van 1.056 meter.

De trein, die is geladen met containers van 50 voet van 40 voet, omvat voornamelijk medische apparatuur zoals elektronica en maskers, en 4 containers uit Duitsland en Italië.

Sino-Izmit Transport zal binnen 10 dagen afnemen

Baku-Tbilisi-Kars en "Central Corridor" door China (Xi'an) - Turkije (Izmit-Kosekoy), dat recentelijk op de trein rijdt, is gepland om hun gemiddelde tijd van 10 dagen te voltooien.

-Turkije 100 jaar in China, volgend jaar rijden er weer 200 bloktreinen

Andere doelen zijn het uitvoeren van 100 trainingsblokken tweemaal per week en 200 trainingsblokken per jaar in het volgende jaar.

China is van plan 30 procent van zijn goederenvervoer per spoor via Rusland naar Europa te verplaatsen naar de middencorridor. Zo werd het de noordelijke lijn van China-Rusland (Siberië) genoemd - 5 Europa realiseerde zich jaarlijks via Wit-Rusland duizend 500 trein maakte de overstap in de eerste plaats duizend jaar, dan zal het worden vervoerd door Turkije duizend 500 keer zal het worden gezegd.

In afwachting van nieuwe records

De Algemene Directie Transport van TCDD blijft samenwerken met de landen in de regio om BTK en de Middencorridor (TITR-Trans Caspian International Transport Association) actiever te maken in samenwerking met het Ministerie van Transport en Infrastructuur.

TCDD Tasimacilik reduceert de douane-inklaring tot 10-15 minuten per trein in het kader van de "vereenvoudigde procedure" in samenwerking met het directoraat-generaal Douane van het ministerie van Handel, terwijl BTK zorgt voor de implementatie van gemeenschappelijke tarieven in overeenstemming met de marktvoorwaarden met overeenkomsten met routelanden. Met deze regelgeving worden veel nieuwe records verwacht in het toenemende vrachtvervoer in BTK en de Middle Corridor.

Snelheidsrecord brak met 12 dagen

Zoals u zich zult herinneren, organiseerde het Trans-Kaspische Internationale Transportcorridor Consortium van de Xi'an Intermediate via Köseköy / Izmit (Turkije) het derde treinstation totdat hij op twee sporen een snelheidsrecord brak. De trein bereikte Izmit Köseköy Station binnen 12 dagen na het oversteken van de Khorgoz-Kazachstan (Altınkol) grens bij het kruispunt van Khorgoz (China).

van Baku in Azerbeidzjan naar de haven van containeroverslag Beyuk-cut station in plaats van de standaard 24-uurs recordniveaus die binnen 14 uur worden gezien in plaats van 70 uur is normaal gesproken aangewezen routes van Turkije Turkije containertrein had meer dan 50 uur overschreden. De commerciële snelheid, die bij dit transport gemiddeld 28 kilometer bedroeg, nam toe tot 42 kilometer.

n de weg naar Turkije 6e en 7e trein met enkele van de Marmaray-treinwagons door de blokken Istanbul /Halkalıwordt vanaf daar naar Europa geleverd.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen